Maxi hakkebøffer med goudaost, bløde løg og dampet broccoli
 
Hands-on tid
Tilberedningstid
Total tid
 
Forfatter:
Antal portioner: 4
Ingredienser:
Maxi hakkebøffer med bløde løg
  • 800-1000 gram hakket oksekød
  • 1 løg
  • 2 terning oksebouillon opløst i 0,1 dl kogende vand (meget lidt vand)
  • ½ tsk friskkværnet sort peber
  • 50 gram revet goudaost
  • 2 store løg
  • 10 gram smør til stegning
Dampet broccoli med smør
  • 600 gram broccoli i buketter
  • 5 gram smør til de varme broccolibuketterne
  • ½ tsk salt
Sådan gør du:
Sådan laver du saftige og lækre Maxi hakkebøffer
  1. Snit et af løgene fint. Bland løget i en skål med hakket oksefars, bouillon og peber. Tilføj evt. ekstra krydderier efter eget ønske.
  2. Form 4-6 store maxibøffer. Steg maxi hakkebøfferne på en meget varm pande i smør. Eftersom bøfferne er store i størrelsen, skal du forvente, at hakkebøfferne skal tilberedes 7-8 minutter per side.
  3. Læg efterfølgende hakkebøfferne på et stykke stanniol, og giv hver bøf en smule revet goudaost, hvorefter bøfferne pakkes forsigtigt ind i stanniol, uden stanniolen rører goudaosten.
Sådan laver du bløde løg og tilbereder dampet broccoli
  1. Snit de sidste to løg i skiver, og lad løget stege i noget af det tilbageværende fedtstof efter stegningen af hakkebøfferne.
  2. Rens, skyl og skær broccolien i buketter. Fyld en gryde med 1-2 cm vand, og damp/kog broccolien i cirka 5 minutter under låg. Server evt. de varme broccolibuketter med en klat smør.
Recipe by 1000+ Opskrifter, Videoer og Artikler der inspirerer dig til et bedre liv! at https://levbedre.dk/maxi-hakkeboef-goudaost-bloede-loeg-dampet-broccoli-smoer/