Hurtig grøntsagsomelet med sprød bacon, frisk purløg og salat
 
Hands-on tid
Tilberedningstid
Total tid
 
Forfatter:
Antal portioner: 1-2
Ingredienser:
Grøntsagsomelet
  • 4 store æg
  • 1 peberfrugt
  • 1 lille løg
  • 3 stykker bacon
  • 1 god dusk frisk purløg (kan undlades)
  • ½ tsk salt
  • ½ tsk friskkværnet sort peber
Blandet salat (eller alternativt frostgrønt af valgfri slags)
  • Iceberg, spidkål eller andet salat
  • 1 peberfrugt
  • ½ agurk
  • 2 spsk salat topping fx Lidt nødder eller kerner
Sådan gør du:
Sådan laver du en smagfuld grøntsagsomelet med bacon og salat
  1. Steg baconstykkerne sprøde på en stor pande.
  2. Slå æggene ud i en skål, og bland fintsnittet løg og peberfrugt med æggemassen. Krydr omelet-æggeblandingen med salt og peber, inden ingredienserne piskes godt sammen.
  3. Når baconstykkerne er sprøde, tages stykkerne af og æggemassen hældes ud på panden (reducer evt. baconfedtet for færre kalorier). Tildæk panden med et låg eller alternativt et stykke stanniol og lad omeletten stege færdig i 7-8 minutter.
  4. Rens og snit salat, snackpeber og agurk(og evt. flere spændende ingredienser), anret og top af med nødder eller kerner.
Recipe by 1000+ Opskrifter, Videoer og Artikler der inspirerer dig til et bedre liv! at https://levbedre.dk/hurtig-groentsagsomelet-med-sproed-bacon-frisk-purloeg-og-salat-2/