Bønne-tomatsalat med fetaost og purløg » Nem tilbehørsopskrift
 
Hands-on tid
Tilberedningstid
Total tid
 
Forfatter:
Antal portioner: 4
Ingredienser:
  • 400 gram frosne haricots verts bønner
  • 3 stk store tomater eller 8 små tomater
  • 50 gram puckost / fetaost / ostetern
  • 1 løg
  • 1 dusk frisk purløg
Sådan gør du:
  1. Find en gryde, og fyld den med 1-2 centimeter vand i bunden.
  2. Bring vanden i kog, hæld haricots verts bønnerne i vandet, og lad bønnerne damp/koge i 2-3 minutter.
  3. Hæld vandet fra, og lad haricots verts bønnerne dampe af, mens resten af salatingredienserne klargøres.
  4. Skræl, og skær løget i tynde skiver. Skil løgskiverne fra hinanden, så løget laves til løgringe.
  5. Rens og snit det friske purløg.
  6. Skær puckosten i tern (hvis ikke du anvender ost som allerede er i tern).
  7. Bland haricots verts bønnerne, tomaterne og løgringene sammen i en passende serveringsskål. Top af med purløg og ostetern.
Recipe by 1000+ Opskrifter, Videoer og Artikler der inspirerer dig til et bedre liv! at https://levbedre.dk/smagfuld-boenne-tomatsalat-fetaost-purloeg/