Bønne-tomatsalat med fetaost og purløg » Nem tilbehørsopskrift
Hands-on tid
Tilberedningstid
Total tid
Forfatter: Johnny Christensen
Antal portioner: 4
Ingredienser:
400 gram frosne haricots verts bønner
3 stk store tomater eller 8 små tomater
50 gram puckost / fetaost / ostetern
1 løg
1 dusk frisk purløg
Sådan gør du:
Find en gryde, og fyld den med 1-2 centimeter vand i bunden.
Bring vanden i kog, hæld haricots verts bønnerne i vandet, og lad bønnerne damp/koge i 2-3 minutter.
Hæld vandet fra, og lad haricots verts bønnerne dampe af, mens resten af salatingredienserne klargøres.
Skræl, og skær løget i tynde skiver. Skil løgskiverne fra hinanden, så løget laves til løgringe.
Rens og snit det friske purløg.
Skær puckosten i tern (hvis ikke du anvender ost som allerede er i tern).
Bland haricots verts bønnerne, tomaterne og løgringene sammen i en passende serveringsskål. Top af med purløg og ostetern.
Recipe by 1000+ Opskrifter, Videoer og Artikler der inspirerer dig til et bedre liv! at https://levbedre.dk/smagfuld-boenne-tomatsalat-fetaost-purloeg/