Smagfulde blomkålsrösti med frisk persille og havsalt » Sundt tilbehør
 
Hands-on tid
Tilberedningstid
Total tid
 
Forfatter:
Antal portioner: 4
Ingredienser:
  • 1 blomkål
  • 1 stort dusk frisk persille
  • 2 æg
  • 1 tsk havsalt eller almindeligt salt
  • 1 tsk peber (gerne friskkværnet)
  • 25 gram smør til stegning (Vælg ovntilberedning for færrest kalorier)
Sådan gør du:
  1. Skyl, rens snit blomkålen groft, så blomkålsstykkerne kan køres en tur igennem foodprocessoren mellemste rivejern. Har du ikke en foodprocessor, kan blomkålen rives på et rivejern med håndkraft.
  2. Rens og snit persillen. Bland persillen og den revne blomkål(blomkålsrisene) i en skål med to hele æg, salt og peber.
Sådan pandesteger du dine smagfulde blomkålsrösti
  1. Smelt smørret på en stor pande ved middel til høj varme.
  2. Fordel blomkålsblandingen, som når du laver frikadeller. Tryk dine blomkålsrösti tilpas flade, og lad dine rösti stege til de er gyldne på den ene side.
  3. Herefter vendes dine rösti, så de steges gyldne på den anden side.
Sådan ovntilbereder du dine smagfulde blomkålsrösti (spar smørret, og reducer kalorier)
  1. Tænd ovnen på 200 grader varmluft
  2. Fordel blomkålsblandingen med mellem i passende klatter på 2-3 bageplader beklædt med bagepapir.
  3. Tryk dine blomkålsrösti tilpas flade, og lad dine rösti, og sæt bagepladerne ind i den forvarmede ovn. Bag dine blomkålsrösti i 15-20 minutter, hvorefter de vendes og bages i yderligere 15 minutter.
  4. Når alle dine blomkålsrösti er gyldne, tages de ud af ovnen, og sættes til afkøling.
Recipe by 1000+ Opskrifter, Videoer og Artikler der inspirerer dig til et bedre liv! at https://levbedre.dk/smagfulde-blomkaalsrosti-med-friskhakket-persille-og-havsalt/