Saftige mørbradbøffer med bacon, spidskål i kokosmælk og tomat
 
Hands-on tid
Tilberedningstid
Total tid
 
Forfatter:
Antal portioner: 2-3
Ingredienser:
  • 1 svinemørbrad (omkring 500-600 gram)
  • 6 skiver bacon
  • 1 spidskål
  • 6 små tomater
  • 1 dåse kokosmælk
  • 1 hønse bouillonterning
  • 1-2 spsk smør til stegning
  • ½ tsk peber (gerne friskkværnet)
  • ½ tsk salt
Sådan gør du:
  1. Giv en stor pande middel til høj varme, og lad smørret smelte, mens du afpudser svinemørbraden, og skærer svinemørbraden i seks mørbradbøffer.
  2. Giv hver af mørbradbøfferne et baconsvøb, tryk dem flade og krydr de seks mørbradbøffer.
  3. Steg dine mørbradbøffer gyldne i smørret på alle sider ved middel til høj varme.
  4. Giv endnu en pande middel varme.
  5. Rens og skær spidskålen i strimler fra spidsen og ned mod stokken. Sorter stokken fra, og snit derefter spidskålen groft.
  6. Hæld den snittede på panden, tilføj den fede del af kokosmælken, samt bouillonterningen. Kokosvandet (den tynde del i dåsen), kan du nyde som en eksotisk drink, mens du laver mad.
  7. Pandetilbered din flødestuvede spidskål under kyndig omrøring.
  8. Rens og skyl de små tomater, og server dem til dine saftige mørbradbøffer med bacon og flødestuvede spidskål.
Recipe by 1000+ Opskrifter, Videoer og Artikler der inspirerer dig til et bedre liv! at https://levbedre.dk/moerbradboeffer-baconwrap-floedestuvet-spidskaal-smaa-friske-tomater/