Flammegrillet hvidløgs-oksemørbrad med blandet salat og fetaost
 
Hands-on tid
Tilberedningstid
Total tid
 
Forfatter:
Antal portioner: 2
Ingredienser:
  • 400 gram oksemørbrad
  • 10 cm agurk
  • 6 små tomater
  • 1 håndfuld iceberg, spidskål eller andet salat
  • 1 orange, gul eller rød peberfrugt
  • 1 stor champignon eller 3 små
  • 1 dl blancherede ærter (kan udlades eller udskiftes med andet grønt)
  • 50 gram fetaost
  • 2 store fed hvidløg
  • 1 spsk smør
  • 1 tsk salt
  • 1 tsk peber (sort - gerne friskkværnet)
Sådan gør du:
  1. Skær oksemørbraden i skiver af cirka 1 cm tykkelse. Mariner stykkerne af oksemørbrad i smeltet smør(smeltes på en pande eller i mikroovnen på 10-20 sekunder) og presset hvidløg.
  2. Tænd op i gasgrillen. Alternativt kan du benytte en grillpande eller almindelig stegepande.
  3. Rens og snit salat, peberfrugt, champignon og bland det snittede grønt med ærter og de små tomater.
  4. Tilbered de hvidløgsmarinerede oksemørbradsstykker på den brandvarme gasgrill, grillpande eller almindelige pande i cirka 60 sekunder per side.
  5. Fordel den flammegrillede hvidløgs-oksemørbrad sammen med den blandede salat og fetaost, på to tallerkener.
Recipe by 1000+ Opskrifter, Videoer og Artikler der inspirerer dig til et bedre liv! at https://levbedre.dk/flammegrillet-hvidloegs-oksemoerbrad-blandet-salat-fetaost/