Æggewraps ala Tortilla/Burrito med saftig kylling, salat og broccoli
 
Hands-on tid
Tilberedningstid
Total tid
 
Forfatter:
Antal portioner: 4
Ingredienser:
Æggewraps ala tortilla/buritto (4 pandekager)
  • 8 æg
  • 4 tsk loppefrøskaller / psyllium husk (kan erstattes med hvedemel - ikke LCHF)
  • 1 tsk salt
  • 100 gram pikantost (til at smøre de færdige æggewraps med)
  • 10 gram smør (anvendes kun ved pandestegning)
Kyllingbrystfilet
  • 500 gram kyllingbrystfilet
  • + Dine favoritkrydderier (Jeg brugte salt, peber, paprika og en smule karry)
  • 10 gram smør til stegning
Den blandede salat (hvis ikke du køber en nem færdigkøbt snittet salat)
  • 4 små tomater
  • 10 cm agurk
  • ½ iceberg, spidskål eller andet salat
  • 1 stor snackpeber
  • 1 løg
  • 1 broccoli
  • 1 tsk smørklat til broccolien (kan undlades)
Sådan gør du:
Sådan laver du dejen til dine æggewraps ala tortilla- og burritowraps (4 pandekager)
  1. Bland æg, loppefrøskaller(husk) og salt i en skål. Blend alle ingredienserne godt igennem til en lind dej. Dejens tykhed, kan evt. efterjusteres med en smule ekstra vand for tyndere eller husk for tykkere konsistens.
Sådan tilbereder du din æggewraps på en stegepande med smør
  1. Giv en stegepande en klat smør. Fordel dejen i et jævnt lag i smørret på den varme pande. Sørg for at have nok dej til at lave 4 æggewraps / madpandekager.
Sådan tilbereder du din æggewraps i ovnen (kalorielet tilberedning)
  1. Fordel dejen i et jævnt lag på bageplader beklædt med bagepapir, og bag dine æggewraps i ovnen i 20-25 minutter.
Sådan tilbereder du saftig kyllingbrystfilet på en stegepande
  1. Steg kyllingebrystfileterne gyldne, i smør, på en varm pande. Skru derefter ned på lavt blus. Tildæk gryden med låg eller stanniol og giv dem cirka 10 minutter, alt afhængigt af tykkelsen. Kyllingebrystfileterne er færdige, når kernetemperaturen er 61. Skær kyllingen i tynde skiver.
Sådan laver du dampet broccoli og en lækker blandet salat
  1. Rens og snit broccolien i buketter. Fyld en gryde med 1-2 cm vand, og damp broccolibuketterne i cirka 5 minutter.
  2. Mens broccolien dampes, snittes tomater, agurk, salat, snackpeber og løg i passende stykker.
  3. Smør pikantost på dine æggewraps / madpandekager, og fyld dem med den saftige kylling og den lækre blandede salat. Rul madpandekagen, og server den med dampet broccoli.
Recipe by 1000+ Opskrifter, Videoer og Artikler der inspirerer dig til et bedre liv! at https://levbedre.dk/smoerstegt-tortilla-kylling-blandet-salat-dertil-lun-broccoli-smoer/