Hjemmelavede tortillawraps » Glutenfrie (LCHF) madpandekager
 
Hands-on tid
Tilberedningstid
Total tid
 
Forfatter:
Antal portioner: 2
Ingredienser:
  • 2 æg
  • 3 tsk fint kokosmel
  • 2 tsk loppefrøskaller / psyllium husk
  • 1 dl vand
  • 1 tsk bagepulver (kan udelades)
  • ½ tsk salt
  • evt. andre krydderier
  • Smør til stegning
Sådan gør du:
Sådan pandesteger du dine tortillawraps / madpandekager
  1. Bland æg, kokosmel, loppefrøskaller(husk), vand og salt i en skål.
  2. Blend alle ingredienserne godt igennem til en lind, men ikke tynd dej. Lad dejen hvile i 1-2 minutter, før du vurdere om dejens tykhed er perfekt.
  3. Tortilladejens tykhed, kan evt. efterjusteres med en smule ekstra vand eller husk. Tortilladejen skal minde om almindelig pandekagedej.
  4. Grib en stor pande og smelt smør eller kokosolie ved høj varme. Fordel dejen i et jævnt på den varme pande.
  5. Forvent at kunne lave 2 store tortillapandekager af dejen, på en 28cm pande.
Sådan ovntilbereder du tortillawraps / madpandekager (den kalorielette tilberedning)
  1. Tænd ovnen på 200 grader varmluft
  2. Følg den ovenstående tortillaopskrift frem til, du har klargjort dejen til madpandekagerne.
  3. Fordel tortilladejen på bageplader beklædt med bagepapir i passende madpandekager.
  4. Sæt bagepladerne ind i den forvarmede ovn. Bag dine madpandekager i 10-15 minutter.
  5. Når dine tortillawraps / madpandekager er gyldne, tages de ud af ovnen.
Recipe by 1000+ Opskrifter, Videoer og Artikler der inspirerer dig til et bedre liv! at https://levbedre.dk/smoerstegte-low-carb-tortillawraps-mine-favorit-madpandekager/