Blødkogte æg, blandet salat og knækbrød med flødeost og pålæg
Hands-on tid
Tilberedningstid
Total tid
Forfatter: Johnny Christensen
Antal portioner: 1
Ingredienser:
3 æg M/L
Salt
Blandet salat
5 cm agurk
1 peberfrugt
1 håndfuld snittet iceberg, spidskål eller andet salat
1 tsk solsikkekerner
2-3 valnødder og evt. lidt gulerod (kan udelades)
Tilbehør til knækbrødene
1-2 spsk flødeost til knækbrødene
1 skive serranoskinke eller andet valgfrit pålæg
1 skive rullepølse eller andet valgfrit pålæg
Sådan gør du:
Grib en gryde, og fyld den med 1-2 cm vand.
Læg æggende i gryden og bring vandet i kog. Når vandet koger, sættes timeren til 6 min, hvorefter æggene er blødkogte. Afkøl de blødkogte æg under rindende vand.
Blandet salat
Skyl og snit ingredienserne til salaten og put det i en skål.
Top salaten af med valnødder og solsikkekerner
Knækbrødene
Smør flødeosten på knækbrødene og læg pålægget på.
Recipe by 1000+ Opskrifter, Videoer og Artikler der inspirerer dig til et bedre liv! at https://levbedre.dk/bloedkogte-aeg-blandet-salat-og-knaekbroed-med-floedeost-og-paalaeg-2/