Sprødstegte kyllingeoverlår og smagfuld bønne-tomatsalat med løg og feta
 
Hands-on tid
Tilberedningstid
Total tid
 
Forfatter:
Antal portioner: 4
Ingredienser:
  • 1,5-2 kg kyllingeoverlår
  • 1 tsk salt
  • 1 tsk peber
Bønne-tomatsalat med løg og feta
  • 700 gram frosne haricots verts bønner
  • ½ icebergsalat, spidskål eller andet salat
  • 3 stk store eller 9 små tomater
  • 100 gram puckost / fetaost / ostetern
  • 1 løg
  • 1 spsk olivenolie
  • 1 tsk tørret basilikum
Sådan gør du:
Sådan laver du sprøde og lækre kyllingeoverlår i ovnen
  1. Tænd ovnen på 180 grader varmluft eller 200 grader almindelig ovn.
  2. Læg kyllingeoverlårene på en bradepande beklædt med bagepapir. Krydr overlårene med salt, peber, samt evt. andre yndlingskrydderier.
  3. Sæt bradepanden i ovnen, og steg kyllingeoverlårene i 50-60 minutter, til de er sprøde og lækre.
Sådan laver du en nem og sund bønne-tomatsalat med løg og feta
  1. Fyld en gryde med 1-2 cm vand, og bring vandet i kog. Damp/kog dine haricots verts i 2-3 minutter. Hæld vandet fra og lad haricots verts bønnerne af, mens resten af ingredienserne laves klar.
  2. Skyl og snit salaten i tynde strimler. Skræl løget og skær tynde skiver af løget. Tag skiverne fra hinanden, så løget deles i løgringe.
  3. Skær puckosten i tern. Anvender du ost som allerede er i tern, er de klar til brug.
  4. Nu skal alle ingredienserne på nær osten vendes sammen i en passende skål. Top bønne-tomatsalaten af med osteternene.
Recipe by 1000+ Opskrifter, Videoer og Artikler der inspirerer dig til et bedre liv! at https://levbedre.dk/sproedstegte-kyllingeoverlaar-og-boenne-tomatsalat-med-loeg-og-feta/