Hjemmelavet persillepesto med macadamianødder og revet parmesanost
 
Hands-on tid
Tilberedningstid
Total tid
 
Forfatter:
Antal portioner: 2-4
Ingredienser:
  • 2 gode håndfuld frisk persille
  • 1 fed hvidløg
  • ½ - 1 dl olivenolie
  • 5 macadamianødder (kan erstattes med andre nødder eller pinjekerner)
  • 2 tsk parmesanost
  • 1 knivspidser havsalt eller almindelig salt
  • 1 knivspidser friskkværnet sort peber
Sådan gør du:
  1. Skyl den friske persille. Stop persille og resten af ingredienserne i en minihakker, blender eller lignende. Start med ½ dl olivenolie og giv evt. persillepestoen lidt ekstra, hvis den mangler.
  2. Blend din ingredienserne sammen i 30-60 sekunder. Konsistensen på pestoen, skal være lidt grødagtig i det, når den er det, er pestoen klar til servering.
Recipe by 1000+ Opskrifter, Videoer og Artikler der inspirerer dig til et bedre liv! at https://levbedre.dk/hjemmelavet-persillepesto-med-macadamianoedder-og-revet-parmesanost/