Hjemmelavet persillepesto med macadamianødder og revet parmesanost
Hands-on tid
Tilberedningstid
Total tid
Forfatter: Johnny Christensen
Antal portioner: 2-4
Ingredienser:
2 gode håndfuld frisk persille
1 fed hvidløg
½ - 1 dl olivenolie
5 macadamianødder (kan erstattes med andre nødder eller pinjekerner)
2 tsk parmesanost
1 knivspidser havsalt eller almindelig salt
1 knivspidser friskkværnet sort peber
Sådan gør du:
Skyl den friske persille. Stop persille og resten af ingredienserne i en minihakker, blender eller lignende. Start med ½ dl olivenolie og giv evt. persillepestoen lidt ekstra, hvis den mangler.
Blend din ingredienserne sammen i 30-60 sekunder. Konsistensen på pestoen, skal være lidt grødagtig i det, når den er det, er pestoen klar til servering.
Recipe by 1000+ Opskrifter, Videoer og Artikler der inspirerer dig til et bedre liv! at https://levbedre.dk/hjemmelavet-persillepesto-med-macadamianoedder-og-revet-parmesanost/