Lækre squash/zucchini-pasta med persillepesto - Sunde grøntsagsspiraler
 
Hands-on tid
Tilberedningstid
Total tid
 
Forfatter:
Antal portioner: 4
Ingredienser:
  • 600 gram squash (størrelsen kan variere, men det vil ofte passe med to styk)
  • 1-2 spsk grøn pesto
Persillepesto med macadamianødder (Alternativt - køb en færdiglavet pesto)
  • 2 god håndfuld frisk persille
  • 1 fed hvidløg
  • ½ - 1 dl olivenolie
  • 5 macadamianødder
  • 2 tsk parmesanost
  • 1 knivspids salt
  • 1 knivspids friskkværnet sort peber
Sådan gør du:
Sådan laver du squash/zucchini-pasta med persillepesto
  1. Grib dit juliennejern, spiralizer, strimmeljern eller lignende. Riv flotte pastalignende strimler af squash og hæld strimlerne i en "blande-skål". Jeg blander altid squash og pesto i en skål, og servere i en anden, fordi "blande-skålen" bliver smurt fuldstændigt ind i pesto.
  2. Bland en 1-2 spsk pesto med din squash/zucchini-pasta og vend det hele godt rundt.
  3. Tag squash/zucchini-pastaen med persillepesto og flyt det over i en serveringsskål.
Sådan laver du hjemmelavet grøn persillepesto (Køb alternativt en færdiglavet pesto)
  1. Skyl den friske persillen og put persillen med resten af ingredienserne i en din minihakker, blender eller lignende og purér ingredienserne. Start med en ½ dl olivenolie og giv evt. persillepestoen lidt ekstra, hvis den mangler.
  2. Blend ingredienserne sammen i 30-60 sekunder. Konsistensen på pestoen, skal være lidt grødagtig i det, når den er det, er den klar til servering.
  3. Bland en del af pestoen eller hele mængden med squashspastaen og vend det rundt med hånden.
  4. Find serveringsskålen frem og tag squash/zucchini-pastaen med persillepesto og flyt det over i serveringsskålen.
Recipe by 1000+ Opskrifter, Videoer og Artikler der inspirerer dig til et bedre liv! at https://levbedre.dk/laekre-squashzucchini-pasta-persillepesto-sunde-groentsagsspiraler/