Spidskålswraps med torskerognsmousse og persillecreme og agurk
 
Hands-on tid
Tilberedningstid
Total tid
 
Forfatter:
Antal portioner: 1
Ingredienser:
  • 2-3 blade spidskål (giver tilsvarende antal spidskålswraps)
  • 1 dåse torskerogn
  • ½ løg
  • 2 tsk citronsaft
  • ½ tsk salt
  • 2-3 knsp friskkværnet sort peber
Persille creme og agurk
  • 2-3 spsk creme fraiche (kan udskiftes med let yoghurt for færre kalorier)
  • 1 lille dusk frisk persille
  • 1 tsk citronsaft
  • ½ salt
  • 2-3 knsp friskkværnet sort peber
  • 10 cm agurk
Sådan gør du:
  1. Åben torskerognen og vend bøtten ud i en skål.
  2. Skræl løget og snit det fint. Hæld det snittede løg, citronsaft, salt og peber ned i skålen med torskerognen, og rør ingredienserne godt rundt i din torskerognsmousse med en gaffel.
  3. Nu kan du vælge at pandestege torskerognsmousse på en varm stegepande i nogle minutter, men du kan også sagtens udlade dette, og nyde den kold. Det gør jeg typisk.
  4. Fyld din varme eller kolde torskerognmousse i spidskålsbladende, og fold spidskålsbladende forsigtigt, men fast omkring torskerognsmoussen.
  5. Tip! Er spidskålsbladende for stive og for sprøde til at folde, så overhæld dem nogle gange med kogende vand.
Persille creme og agurk
  1. Rens og snit den friske persille. Grib en skål og bland persille med creme fraiche. Smag persillecremen til med citronsaft, friskkværnet sort peber og salt.
  2. Skyl agurken og snit den fx ligesom vist på billedet af opskriften her.
Recipe by 1000+ Opskrifter, Videoer og Artikler der inspirerer dig til et bedre liv! at https://levbedre.dk/sproed-spidskaalswrap-torskerognsmousse-persille-creme-agurk/