Spidskålswraps med æg og torskerognsmousse og persillecreme
 
Hands-on tid
Tilberedningstid
Total tid
 
Forfatter:
Antal portioner: 1
Ingredienser:
  • 2-3 blade spidskål (giver tilsvarende antal spidskålswraps)
  • 1 dåse torskerogn
  • 1 æg
  • ½ løg
  • 2 tsk citronsaft
  • ½ tsk salt
  • ½ peber
Persille creme og agurk (kan udelades)
  • 2-3 spsk Creme fraiche (kan udskiftes med let yoghurt for færre kalorier)
  • 1 dusk frisk persille
  • 1 tsk citronsaft
  • 2 knps salt
  • 2 knsp friskkværnet sort peber
Sådan gør du:
  1. Fat en lille gryde og kog ægget i 6-7 minutter.
  2. Åben torskerognen og vend bøtten ud i en skål.
  3. Skræl løget og snit det fint. Hæld det snittede løg, citronsaft, salt og peber ned i skålen med torskerognen, og rør ingredienserne godt rundt i din torskerognsmousse med en gaffel.
  4. Nu kan du vælge at pandestege torskerognsmousse på en varm stegepande i nogle minutter, men du kan også sagtens udlade dette, og nyde den kold. Det gør jeg typisk.
  5. Tip! Er spidskålsbladende for stive og for sprøde til at folde, så overhæld dem nogle gange med kogende vand.
  6. Når ægget er kogt færdigt, pilles skallen af, og ægget tilsættes skålen med torskerognsmousse. Pres ægget i stykker med en gaffel, og rør det sammen med torskerognsmoussen.
  7. Fyld din varme eller kolde torskerognmousse i spidskålsbladende, og fold spidskålsbladende forsigtigt, men fast omkring torskerognsmoussen.
Persille creme og agurk
  1. Rens og snit den friske persille. Grib en skål og bland persille med creme fraiche. Smag persillecremen til med citronsaft, friskkværnet sort peber og salt.
  2. Agurken vaskes og snittes som vist i serveringsforslaget ovenfor.
Recipe by 1000+ Opskrifter, Videoer og Artikler der inspirerer dig til et bedre liv! at https://levbedre.dk/spidskaalswrap-aeg-torskerognsmousse-persille-creme-agurk/