Nemme spidskålswraps med tunmousse, persillecreme og avocado
 
Hands-on tid
Tilberedningstid
Total tid
 
Forfatter:
Antal portioner: 1
Ingredienser:
  • 2-3 blade spidskål (giver tilsvarende antal spidskålswraps)
  • 1 dåse tun i vand
  • ½ rødløg (kan undlades)
  • 25 gram pikant flødeost (mindre kan anvendes for færre kalorier)
  • 2 tsk citronsaft
  • ½ tsk salt
  • ½ tsk sort peber
Persille creme og avocado
  • 2-3 spsk Creme fraiche (let yoghurt kan anvendes for færre kalorier)
  • 1 dusk frisk persille
  • 1 tsk citronsaft
  • ½ tsk sort peber
  • ½ avocado
Sådan gør du:
Sådan laver du nemme spidskålswraps med tunmousse
  1. Dræn tunen for vand. Hæld tunen i en skål med flødeost, citronsaft, salt og peber. Rør tunmoussen rundt med en gaffel til en ensartet konsistens. Alternativt kan tunmoussen stavblendes eller minihakkes.
  2. Skræl og snit rødløget i mindre stykker, og bland rødløget i tunmoussen. Smag tunmoussen til evt. med mere salt, peber og citron. Hvis du er mest til kold tunmousse, kan du lave tunmoussen 30-60 minutter i forvejen, og stille den på køl.
  3. Bred spidskålsbladene ud, og fyld en passende portion af din lækre tunmousse i hvert af spidskålsbladene.
  4. Fold spidsen af bladet op over tunmoussen, og fold så hver af siderne ind over. Er spidskålsbladene for stive og sprøde, kan de overhældes med kogende vand ad flere gange.
  5. Lav de 2-3 spidskålswraps, og server din spidskålswraps med persillecreme og avocado.
Persillecreme og avocado
  1. Rens og snit den friske persille. Grib en skål og bland persille med creme fraiche. Smag persillecremen til med citronsaft, friskkværnet sort peber og salt.
  2. Avocadoen halveres, tages ud af skallen med en ske, snittes med en kniv, og anrettes ligesom vist på i serveringsforslaget. Krydder med salt og peber.
Recipe by 1000+ Opskrifter, Videoer og Artikler der inspirerer dig til et bedre liv! at https://levbedre.dk/spidskaalswrap-tunmousse-persillecreme-cremet-avocado/