Sprød spidskåls-squashpasta med persillepesto og saltristede mandler
 
Hands-on tid
Tilberedningstid
Total tid
 
Forfatter:
Antal portioner: 4
Ingredienser:
  • 200-300 gram squash (størrelsen kan variere, men det svarer ca til en squash)
  • 200 gram spidskål
Persillepesto med macadamianødder (alternativt kan du købe en god pesto)
  • 1 god håndfuld frisk persille
  • 1 lille fed hvidløg
  • ½ dl olivenolie
  • 5 macadamianødder
  • 2 tsk parmesanost
  • 1 knivspidser salt
  • 1 knivspidser friskkværnet sort peber
Saltristede mandler ( Find linket til opskriften ovenfor)
Sådan gør du:
  1. Grib en kniv og snit spidskålen tynde strimler.
  2. Tag et juliennejern, spiralizer, strimmeljern eller lignende og riv flotte pastalignende strimler af squashen.
  3. Find en skål og bland spidskålstrimlerne med squashpastaen. Jeg blander altid squash, spidskål og pesto i en "blandeskål", og så servere tilbehøret i en anden. På den måde undgår du at serveringsskålen bliver smurt ind i pesto.
Persillepesto med macadamianødder
  1. Skyl den friske persille og kør den en tur gennem minihakkeren, blenderen eller lignende med resten af ingredienserne. Start med en ½ dl olivenolie og tilfør evt. lidt ekstra, hvis der er behov for det.
  2. Blend din ingredienserne sammen i 30-60 sekunder. Konsistensen på pestoen, skal være lidt grødagtig i det. Når pestoen er grødagtig, er den klar til servering.
  3. Bland en 2-4 spsk af pestoen i skålen med squashpasta og spidsskålsstrimler og vend det rundt med hånden.
  4. Når ingredienserne er vendt godt rundt, flyttes det over i serveringsfadet og toppes af med saltristede mandler.
Recipe by 1000+ Opskrifter, Videoer og Artikler der inspirerer dig til et bedre liv! at https://levbedre.dk/sproed-spidskaals-squashpasta-persillepesto-saltristede-mandler/