15 gram smør til stegning (kan reduceres ved brug af slip-let pande)
Rødkålssalat og avocado
500 gram / ¼ del af et rødkål
1 rød peberfrugt
2-3 spsk græsk yoghurt eller let krydderurtedressing
2 avocadoer
Sådan gør du:
Sådan laver du saftige hakkebøffer med cheddarost
Snit løget fint, og bland det med hakket oksekød, opløst bouillon, peber og halvdelen af cheddarosten
Giv en stor pande høj varme, og lad smørret smelte. Form 4 store hakkebøffer med cheddarost af den blandede oksefars, og steg bøfferne ved høj varme på panden i cirka 5-7 minutter pr. side.
Du kan tjekke om hakkebøfferne er færdige, ved at prikke en tandstik eller kødnål ind i en af bøfferne og tjekke om kødsaften er klar - hvis ja, er hakkebøfferne klar til servering.
I det sidste minut af stegetiden, vendes hakkebøfferne og resten af cheddarosten fordeles ovenpå bøfferne, så den smelter inden servering.
Sådan laver du den sprøde rødkålssalat og avocadoen
Riv rødkålen fint på en mandolinjern eller snit det med en kniv.
Bland den fintsnittede rødkål med græskyoghurt eller dressing, og top salaten af med skyllet og snittet peberfrugt.
Snit avocadoen hele vejen rundt på den høje led. Drej de to avocado halvdele fra hinanden og fjern stenen. Skrab avocadokødet ud med en stor ske, og snit og server en halv avocado pr. tallerken evt. med et drys flagesalt.
Recipe by 1000+ Opskrifter, Videoer og Artikler der inspirerer dig til et bedre liv! at https://levbedre.dk/hakkeboeffer-med-cheddarost-sproed-roedkaalssalat-og-avocado/