Omelet med blandede frost grøntsager, sprød bacon og smeltet ost
 
Hands-on tid
Tilberedningstid
Total tid
 
Forfatter:
Antal portioner: 2-3
Ingredienser:
  • 5 æg
  • 100 gram bacon i tern
  • 25 gram revet ost fx mozzarellaost, cheddarost eller parmesanost
  • 3 håndfulde valgfri optøet frostgrønt (kan optøs i mikroovn på 2 min)
  • 2-3 små snack tomater
  • ½ peberfrugt
  • ½ tsk salt
  • ½ tsk friskkværnet sort peber
Sådan gør du:
  1. Giv en stor pande høj varme, og steg baconternene sprøde.
  2. Mens baconternene steges sprøde, presses overskydende væde ud af de optøede frostgrøntsager. Dette gør omeletten mindre våd i det, og gør den meget nemmere at tilberede.
  3. I en skål røres de drænede frostgrøntsager, æg, salt og peber godt sammen med en gaffel.
  4. Tag den sprødstegte bacon af panden. Lad gerne lidt af baconfedtet blive tilbage på panden for smag, mens overskydende fedt kan hældes bort, hvilket vil spare dig for mange kalorier.
  5. Hæld nu æggeblandingen på panden med det resterende baconfedt, og top omeletten af med snittede skiver peberfrugt, halve snack tomater, revet ost og sprød bacon.
  6. Tilbered omeletten under låg eller dækket med stanniol ved middel varme i cirka 6-8 minutter.
Recipe by 1000+ Opskrifter, Videoer og Artikler der inspirerer dig til et bedre liv! at https://levbedre.dk/omelet-med-blandede-frost-groentsager-sproed-bacon-og-smeltet-ost-2/