Luftig blomkålsmos med flødeost og frisk purløg » Tilbehørsopskrift
 
Hands-on tid
Tilberedningstid
Total tid
 
Forfatter:
Antal portioner: 4
Ingredienser:
  • 1 stk blomkålshoved
  • 50 - 100 gram flødeost med pikant eller urtesmag (Jo mindre, des færre kalorier)
  • 1 dusk frisk purløg
  • 1 tsk salt
  • 1 tsk friskkværnet sort peber
Sådan gør du:
  1. Skyl og snit blomkålshovedet i mindre stykker(cirka 2 x 2 cm eller i det leje).
  2. Hæld det snittede blomkål i en gryde og tildæk blomkålen med vand. Kog blomkålet mør i 20 minutter.
  3. Hæld kogevandet fra den møre blomkål, og lad det dampe af i et par minutter, over den varme kogeplade.
  4. Find elpiskeren frem og pisk flødeost, salt og peber sammen med det møre blomkål.
  5. Pisk til blomkålsmosen er lækker og luftig. Klip halvdelen af den friske purløg og bland det med blomkålsmosen. Klip resten af det friske purløg og fordel det ovenpå blomkålsmosen.
Recipe by 1000+ Opskrifter, Videoer og Artikler der inspirerer dig til et bedre liv! at https://levbedre.dk/cremet-blomkaalsmos-floedeost-frisk-purloeg-nemt-low-carb-tilbehoer/