Fiberrige sandwich- og burgerboller » KUN 2 MIN I MIKROOVNEN
 
Hands-on tid
Tilberedningstid
Total tid
 
Forfatter:
Antal portioner: 1
Ingredienser:
  • 1 æg
  • 4 toppede spsk pofiber
  • 1 tsk hør- eller sesamfrø (kan udelades)
  • ½ tsk bagepulver
  • 2 knsp salt
  • 1 tsk græskarkerner til drys / topping (kan udelades)
Sådan gør du:
  1. Den færdige sandwich- og burgerbolle formes af den skål, du blander og bager ingredienserne i, så vælg en passende type skål til "mikroovns-bolle-projektet".
  2. Bland alle ingredienserne i skålen, med undtagelse af græskarkernerne. Glat overfladen af din rørte bolledej ud og drys overfladen med græskarkernerne.
  3. Giv skålen med bolledejen 2 minutter i mikroovnen ved højeste effekt, hvorefter din friskbagte sandwich- og burgerbollen er klar til servering.
  4. Du kan spise sandwich- og burgerbollen som den er eller halvere og riste den.
  5. OBS! HAR DU INGEN MIKROOVN? Bag brødene i ildfaste forme i 15 min ved 200 grader.
Recipe by 1000+ Opskrifter, Videoer og Artikler der inspirerer dig til et bedre liv! at https://levbedre.dk/luftig-fiberrig-sandwich-burgerbolle-tilberedt-paa-kun-2-min-mikroovn/