Spidskålswrap med avocado, æg og serranoskinke dertil bønner og tomat
 
Hands-on tid
Tilberedningstid
Total tid
 
Forfatter:
Antal portioner: 1
Ingredienser:
  • 2-3 blade spidskål (giver tilsvarende antal spidskålswraps)
  • 2 æg
  • ½ avocado
  • 2-3 skiver serranoskinke
  • 1 små snack- eller cocktailtomater
  • 100 gram frosne haricots verts bønner
  • 1 tsk smør
  • ½ tsk salt
  • ½ tsk friskkværnet sort peber
Sådan gør du:
Sådan laver du perfekte hårdkogte æg
  1. Fyld en kasserolle eller gryde med 1-2 cm vand. Læg de to æg i gryden, og bring vandet i kog. Når vandet koger, sættes tiden til 7 minutter, hvorefter æggene køles ned med koldt vand, pilles og skæres i skiver.
Sådan laver du smørsauterede haricots verts bønner
  1. Smelt en klat smør på en pande ved høj varme. Sauter haricots verts bønnerne i smørret i 2-3 minutter, hvorefter de er klar til servering.
Sådan sammensættes resten af måltidet (fx mens æggene koger og bønnerne sauteres)
  1. Halver avocadoen, fjern stenen og skrab avocadokødet ud med en ske. Skær avocadoens kød ud i tynde skiver.
  2. Tag nu dine spidskålsblade, og fordel serranoskinke, avocado og skiver af æg i hver af spidskålsbladene. Er spidskålsbladene for stive, kan de overhældes med kogende vand.
  3. Rul hvert spidskålsblad omkring indholdet. Server dine spidskålswraps med smørsauterede haricots verts bønner og skiveskårede små tomater.
Recipe by 1000+ Opskrifter, Videoer og Artikler der inspirerer dig til et bedre liv! at https://levbedre.dk/spidskaalswraps-med-avocado-aeg-og-serranoskinke-nem-opskrift/