Blomkålsmos med flødeost og havsalt » Bedre end kartoffelmos!
 
Hands-on tid
Tilberedningstid
Total tid
 
Forfatter:
Antal portioner: 4
Ingredienser:
  • 1 stk blomkålshoved
  • 50 gram flødeost (jeg valgte en variant med krydderurter)
  • 1 tsk havsalt eller almindeligt salt
  • 1 tsk peber (gerne friskkværnet
  • 1 lille dusk purløg, persille eller basilikum (alternativt 1 tsk tørrede krydderurt)
Sådan gør du:
  1. Skyl og snit blomkålshovedet groft i stykker. Jo mindre stykker, des hurtigere tilberedning.
  2. Hæld det snittede blomkål i en gryde og tildæk blomkålen med vand. Kog blomkålen mør i 15 - 20 minutter.
  3. Hæld kogevandet fra de møre blomkålsstykker, og lad den kogte blomkål dampe af i et par minutter over den varme kogeplade.
  4. Find elpiskeren frem. Pisk flødeost, havsalt, friskkværnet sort peber og krydderurter sammen med det møre blomkål.
  5. Pisk til blomkålsmosen er lækker og luftig. Top gerne din cremede blomkålsmos af med lidt ekstra havsalt og friske krydderurter.
Recipe by 1000+ Opskrifter, Videoer og Artikler der inspirerer dig til et bedre liv! at https://levbedre.dk/cremet-blomkaalsmos-med-floedeost-og-havsalt-bedre-end-kartoffelmos-2/