Saftig hamburgerryg med smør, blandet salat og frisk mozzarella
Hands-on tid
Tilberedningstid
Total tid
Forfatter: Johnny Christensen
Antal portioner: 4
Ingredienser:
600 gram hamburgerryg
2 laurbærblade
1 liter vand
Serveres evt. med lidt smør (lav evt. en kryddersmør, hvidløgssmør eller lignende)
Blandet salat med mozzarella
½ Iceberg eller andet salat
½ agurk
1 peberfrugt
5 små tomater
1 klump frisk mozzarella
Sådan gør du:
Sådan laver du den perfekte kogte hamburgerryg
Grib en passende størrelse gryde og læg hamburgerryggen og laurbærblade i gryden. Fyld gryden med vand, så hamburgerryggen er tildækket.
Bring vandet i kog. Når vandet koger, skrues der ned på middel til lav varme og lad hamburgerryggen koge videre i 20 minutter tildækket med låg.
Efter 20 minutter tages gryden af varmen. Hamburgerryggen skal nu have lov at trække i vandet i yderligere 25 minutter, hvorefter den tages op og skæres ud.
Server evt. hamburgerryggen med lidt smør.
Sådan laver du en nem blandet salat med frisk mozzarellaost
Skyl og snit iceberg, agurk, peberfrugt, og cocktailtomater og bland det i en skål. Skær den friske mozzarella i tynde skiver og anret det på den blandede salat.
Recipe by 1000+ Opskrifter, Videoer og Artikler der inspirerer dig til et bedre liv! at https://levbedre.dk/saftig-hamburgerryg-smoer-blandet-salat-frisk-mozzarella/