Saftig hamburgerryg med sauteret broccoli, blomkål og forårsløg
 
Hands-on tid
Tilberedningstid
Total tid
 
Forfatter:
Antal portioner: 4
Ingredienser:
  • 800 gram hamburgerryg
  • 2 laurbærblade
  • 1 liter vand
  • 10 gram smør
Sauteret broccoli, blomkål og forårsløg
  • 8 forårsløg
  • ½ broccoli
  • ½ blomkål
  • 15 gram smør
Sådan gør du:
Sådan laver du en kogt hamburgerryg saftig og helt perfekt
  1. Grib en passende størrelse gryde, og læg hamburgerryggen og laurbærbladene i gryden. Fyld vand i gryden, indtil hamburgerryggen er dækket af vand.
  2. Bring vandet i kog. Når vandet koger, skrues der ned på middel til lav varme. Lad hamburgerryggen simrekoge i 20 minutter under låg.
  3. Efter 20 minutter tages gryden af varmen. Hamburgerryggen skal nu have lov at trække i vandet i yderligere 25 minutter, hvorefter den tages op, skæres ud i skiver og forkæles med lidt smør.
Sådan laver du sauteret broccoli, blomkål og forårsløg
  1. Skyl blomkål, broccoli og forårsløg. Skær bunden af forårsløgene og snit blomkål og broccoli i mindre buketter.
  2. Ønsker du, at grøntsagerne er helt møre og ikke har bid, så kan du koge dem i 5 minutter inden de sauteres. Må grøntsagerne gerne have lidt bid, så gå videre til sauteringen nedenfor.
  3. Smelt smørret på en stor pande ved middel varme. Tilsæt blomkål, broccoli og forårsløg til panden og sauter det i 5-10 minutter.
Recipe by 1000+ Opskrifter, Videoer og Artikler der inspirerer dig til et bedre liv! at https://levbedre.dk/saftig-hamburgerryg-med-smoer-og-sauteret-broccoli-blomkaal-og-foraarsloeg/