Kyllingebøffer med ratatouille og dampet broccoli » Sund opskrift
 
Hands-on tid
Tilberedningstid
Total tid
 
Forfatter:
Antal portioner: 4
Ingredienser:
Kyllingebøfferne
  • 800 - 1000 gram kyllingefars
  • 2 terning hønsebouillon opløst i 0,1 dl kogende vand
  • ½ tsk paprika
  • ½ tsk peber
  • 20 gram smør
Ratatouille
  • 1 squash a' cirka 300 gram
  • 2-3 store tomater
  • 1-2 peberfrugter
  • 1 lille løg
Dampet broccoli
  • 1 broccoli a' 400-500 gram skåret i buketter
Sådan gør du:
  1. Rør kyllingefarsen godt sammen med bouillonblandingen, paprika, salt og peber.
  2. Giv en eller to stegepande(r) høj varme, lad smørret smelte og steg dine kyllingebøffer i 3-4 minutter pr. side.
  3. Læg herefter kyllingebøfferne til side på en tallerken og pak dem ind i stanniol, indtil de skal serveres med ratatouille og broccoli.
Sådan laver du ratatouille
  1. Klargør alle grøntsagerne og snit dem i passende tern.
  2. Sauter ingredienserne til din ratatouille på samme pande, som du har stegt dine kyllingebøffer på i 4-5 minutter, så din ratatouille optager stegepanden saft, kraft og gode smag.
  3. Smag din ratatouille til, og krydr evt. med salt, peber og andre favoritkrydderier.
Sådan damper du den perfekte broccoli
  1. Tag en kasserolle eller gryde og fyld den med 1 centimeter vand i bunden.
  2. Give kasserollen eller gryden høj varme, så vandet bringes i kog. Hæld snittede broccolibuketter i det kogende vand, og lad broccolibuketterne dampe i cirka 3-4 minutter.
  3. Tjek evt. om broccolibuketterne er tilberedt perfekte, ved at stikke spidsen af en gaffel i nogle af broccolibuketterne. Gaflen skal ubesværet kunne stikkes ind i stokken under broccolibuketten.
Recipe by 1000+ Opskrifter, Videoer og Artikler der inspirerer dig til et bedre liv! at https://levbedre.dk/kyllingeboeffer-med-ratatouille-og-dampet-broccoli-sund-opskrift-2/