Spidskålssalat med creme fraiche, persille og citron
1 spidskål
1 dl creme fraiche (Jo, lavere fedtprocent, des færre kalorier)
1 dusk frisk persille
1 skvæt citronsaft
Resten
1 squash
500 gram friske champignoner (eller 2 glas champignoner)
Sådan gør du:
Sådan laves parmesanbøfferne og de smørstegte champignons
Skræl og snit løget fint.
Tag en skål og bland oksefarsen med ¾ dele parmesanost, fintsnittet løg, bouillon, salt og peber og bland ingredienserne.
Del oksefarsen op i 6-8 lige store portioner, og form en parmesanbøf af hver portion.
Giv en stor pande en smørklat og lad smørret smelte ved middel til høj varme. Steg parmesanbøfferne gyldne. Bøfferne skal have cirka 4-5 minutter pr. side afhængigt af tykkelsen.
Når parmesanbøfferne er stegt færdigt, lægges hakkebøfferne i stanniol.
Skyl, snit og steg champignonerne gyldne i det tilbageværende fedtstof - eller blot lidt af det tilbageværende fedtstof, hvis du vil spare kalorier.
Sådan laver du spidskålssalaten
Snit spidskålen i strimler med en kniv. Skyl og snit persillen i små stykker. Bland spidskålen med creme fraichen, fintsnittet persille og et skvæt citronsaft.
Sådan laves resten
Riv squashen med en spiralizer, strimmeljern eller juliennejern.
Server de saftige parmesanbøffer med den sidste ¼ parmesan på toppen, spidskålssalaten, squashpastaen og de smørstegte champignons. Bon appetit!
Recipe by 1000+ Opskrifter, Videoer og Artikler der inspirerer dig til et bedre liv! at https://levbedre.dk/saftige-parmesanboeffer-smoerstegte-champignons-squashpasta-kaal/