Spidskålswraps med tuncreme, sprød bacon og fritterede champignoner
 
Hands-on tid
Tilberedningstid
Total tid
 
Forfatter:
Antal portioner: 1-2
Ingredienser:
  • 2-3 spidskålsblade
  • 1 dåse tun i vand
  • 2-3 spsk creme fraiche (jo lavere fedtprocent, des færre kalorier)
  • 50 gram bacon i tern eller skiver
  • 1 glas champignoner
  • 1 skvæt citronsaft
  • ½ tsk salt
  • ½ tsk friskkværnet sort peber
  • + Tilføj gerne et ordentligt skud grøntsager som tilbehør
Sådan gør du:
  1. Skær baconstykkerne i tern (hvis ikke de allerede er i tern). Steg ternene sprøde på en pande ved middel til høj varme.
  2. Når baconternene er sprøde, tages de af panden. Hæld det meste af baconfedtet bort.
  3. Dræn champignonerne for vand, og rist dem til de er gyldne, i noget af det tilbageværende baconfedt (jo mindre des færre kalorier) ved middel til høj varme.
  4. Dræn tunen for vand, og bland tunen i en skål med creme fraiche, salt, peber, citronsaft og halvdelen af det sprødstegte bacon, samt halvdelen af de fritterede champignons.
  5. Fordel fyldet i 2-3 spidskålsblade, og fold bladene om fyldet til faste spidskålswraps. Er bladende for sprøde til at folde, kan de overhældes med kogende vand nogle gange.
  6. Nyd dine spidskålswraps med resten af det sprødstegte bacon og de fritterede champignoner.
Recipe by 1000+ Opskrifter, Videoer og Artikler der inspirerer dig til et bedre liv! at https://levbedre.dk/spidskaalswraps-med-tuncreme-bacon-og-ristede-champignoner-2/