Bønne-tomatsalat med løgringe og persillepesto » Nemt tilbehør
Hands-on tid
Tilberedningstid
Total tid
Forfatter: Johnny Christensen
Antal portioner: 4
Ingredienser:
500-750 gram haricots verts bønner (frosne er ok)
1 god håndfuld små tomater
½ løg
½ tsk salt
Hjemmelavet persillepesto (eller køb en god færdiglavet pesto)
1 god håndfuld frisk persille
1 fed hvidløg
3-5 spsk olivenolie
2-3 macadamianødder, cashew eller brazilnødder
1 tsk parmesanost
1 knivspidser salt
1 knivspidser friskkværnet sort peber
Sådan gør du:
Tag en gryde, fyld den med 2 cm vand og dampkog haricots verts bønnerne i 2-3 minutter, til de er varmet godt igennem.
Mens bønnerne dampkoger, skrælles og snittes det halve løg i tynde løgringe.
Bland alle ingredienserne til persillepestoen i en minihakker og blend i dem i 30-60 sekunder, til de er hakket/blendet godt sammen.
Hæld vandet fra bønnerne. I en skål blandes haricots verts bønnerne med løgringe, tomater og persillepesto, hvorefter herligheden er klar til servering.
Recipe by 1000+ Opskrifter, Videoer og Artikler der inspirerer dig til et bedre liv! at https://levbedre.dk/boenne-tomatsalat-loegringe-persillepesto-lchflow-carb-tilbehoer/