Kippers med hjemmerørt dildcreme på bund af sprød blandet salat
 
Hands-on tid
Tilberedningstid
Total tid
 
Forfatter:
Antal portioner: 1
Ingredienser:
  • 1 dåse kippers i olie
  • 1 dl creme fraiche (Tip! Jo, lavere fedtprocent, des færre kalorier)
  • 1 lime (saften herfra)
  • 1 dusk frisk dild (eller ½ tsk tørrede dildspiser)
  • 5 cm agurk
  • ¼ løg
  • 1 håndfuld blandet salat efter årstiden
  • ½ tsk salt
  • ½ tsk friskkværnet sort peber
Sådan gør du:
  1. Skyl og rens de friske salatblade og ryst dem efterfølgende tørre for vand. Anret salaten på en tallerken.
  2. Skyl og snit skiver af agurk. Skræl og snit løget til løgringe og anret begge dele ovenpå salaten.
  3. Åben dåsen med kippers og dræn den for olie. Fjern evt. skinnet på kippersstykkerne og anret det ovenpå den sprøde bund af blandet salat, agurk og løgringe.
  4. I en skål blandes creme fraiche, limesaft, salt, peber og fintsnittet dild(eller tørrede dildspidser).
  5. Server anretningen med dildcreme.
Recipe by 1000+ Opskrifter, Videoer og Artikler der inspirerer dig til et bedre liv! at https://levbedre.dk/kippers-med-hjemmeroert-dildcreme-paa-bund-af-sproed-blandet-salat-2/