Sprøde knoldselleri-rösti med bacon, løg og havsalt - Rodfrugtsrøsti
 
Hands-on tid
Tilberedningstid
Total tid
 
Forfatter:
Antal portioner: 4
Ingredienser:
  • ½ knoldselleri (omkring 500 gram)
  • 100 g bacon i strimler
  • 1 løg
  • 2-3 æg
  • ½-1 tsk havsalt eller almindeligt salt
  • ½ tsk friskkværnet peber
Sådan gør du:
  1. Tænd ovnen på 200 grader.
  2. Skær baconstrimlerne i små stykker. På en pande steges baconen sprød ved middel varme.
  3. Fjern skrællen på knoldsellerien med en skarp kniv. Del knoldsellerien i grove stykker, så det kan gå ned i foodprocessoren. Skræl løget og halver det.
  4. Kør knoldselleri og løg gennem din foodprocessor med mellem eller lille rivejern. Alternativt kan knoldselleri og løg rives på et almindeligt rivejern.
  5. Knus den sprøde bacon, og bland baconen i en skål med knoldselleri, løg, æg, salt og peber.
  6. På en bageplade formes 16 små eller 9 store knoldselleri-rösti.
  7. Bag dine rösti i ovnen, i ca 10 minutter, hvorefter de vendes med en spartel og bages i yderligere 10 minutter.
Recipe by 1000+ Opskrifter, Videoer og Artikler der inspirerer dig til et bedre liv! at https://levbedre.dk/sproede-knoldselleri-rosti-bacon-loeg-havsalt-rodfrugt-roesti-lchf/