Sprøde knoldselleri-rösti med hvidløg og parmesanost - Rodfrugt-røsti
Hands-on tid
Tilberedningstid
Total tid
Forfatter: Johnny Christensen
Antal portioner: 4
Ingredienser:
½ knoldselleri cirka 500 gram
50 g parmesanost
2-3 fed hvidløg
2-3 æg
½-1 tsk havsalt eller almindeligt salt
½ tsk friskkværnet peber
Sådan gør du:
Tænd ovnen på 200 grader.
Fjern skrællen på knoldsellerien med en skarp kniv. Del knoldsellerien i grove stykker, så det kan gå ned i foodprocessoren.
Kør knoldselleristykkerne gennem din foodprocessor med mellem eller lille rivejern. Alternativt kan knoldselleristykkerne rives på et almindeligt rivejern.
Skræl hvidløgene og pres det i en skål. Bland hvidløg med knoldselleri, æg, salt , peber og revet parmesanost.
På en bageplade formes 16 små eller 9 store knoldselleri-rösti.
Bag dine knoldselleri-rösti i ovnen, i cirka 10 minutter, hvorefter dine rodsfrugtsrösti vendes med en spartel og bages i yderligere 10 minutter. Tag dine rodfrugtsrösti ud, når de er sprøde og gyldne.
Recipe by 1000+ Opskrifter, Videoer og Artikler der inspirerer dig til et bedre liv! at https://levbedre.dk/sproede-knoldselleri-rosti-hvidloeg-parmesanost-rodfrugt-roesti/