Cremet blomkålsmos med flødeost, hvidløg og frisk persille » Nemt tilbehør
 
Hands-on tid
Tilberedningstid
Total tid
 
Forfatter:
Antal portioner: 4
Ingredienser:
  • 1 stk blomkålshoved
  • 50 - 100 gram flødeost med pikant eller urtesmag (Jo mindre, des færre kalorier)
  • 2 fed hvidløg
  • 1 dusk frisk persille
  • 1 tsk salt
  • 1 tsk friskkværnet sort peber
Sådan gør du:
  1. Skyl og snit blomkålshovedet i mindre stykker a' cirka 2 x 2 cm eller der omkring.
  2. Pil og pres de to fed hvidløg og hæld hvidløg og det snittede blomkål i en gryde. Tildæk blomkål og det pressede hvidløg med vand. Kog blomkålen mør i 20 minutter.
  3. Hæld kogevandet fra den møre blomkål, og lad det dampe af i et par minutter, over den varme kogeplade.
  4. Find elpiskeren frem og pisk flødeost, salt og peber sammen med det møre blomkål.
  5. Pisk til blomkålsmosen er lækker og luftig. Vask og snit den friske persille og bland det med blomkålsmosen. Pynt med en dusk persille på toppen af herligheden.
Recipe by 1000+ Opskrifter, Videoer og Artikler der inspirerer dig til et bedre liv! at https://levbedre.dk/cremet-blomkaalsmos-floedeost-hvidloeg-frisk-persille-low-carb/