Sprøde spidskålswraps med smørstegt kylling, citruscreme og salat
 
Hands-on tid
Tilberedningstid
Total tid
 
Forfatter:
Antal portioner: 4
Ingredienser:
  • 600 gram kyllingebrystfilet
  • 2 spsk smør til stegning
  • 3 dl creme fraiche (kan udskiftes med light dressing for færre kalorier)
  • 1 økologisk citron
  • 8 spidskålsblade
  • 8 cocktail tomater
  • ½ iceberg salat
  • 10-15 cm agurk
  • 2-3 peberfrugter
  • 1 tsk salt
  • 1 tsk friskkværnet sort peber
  • + dine yndlingskrydderier til kyllingebrystfileterne
Sådan gør du:
  1. Grib en stor pande og smelt smørret ved middel til høj varme. Steg kyllingen i 5-7 minutter på side, alt afhængigt af tykkelsen på dine kyllingebrystfileter.
  2. Under stegningen, krydres kyllingen med salt, peber og evt. andre favoritkrydderier fra dit køkken.
  3. Bland creme fraiche med revet skal fra en hel citron, saften fra en halv citron, lidt stensalt og friskkværnet sort peber.
  4. Skyl og snit icebergsalat, agurk, cocktailtomater og peberfrugterne i små fine stykker.
  5. Server alle ingredienserne i små skåle eller fordel et lag citruscreme i alle spidskålsbladene og fyld dine spidskålswraps med tyndskåret slices af smørstegt kylling og sprød blandet salat.
Recipe by 1000+ Opskrifter, Videoer og Artikler der inspirerer dig til et bedre liv! at https://levbedre.dk/sproede-spidskaalswraps-smoerstegt-kylling-citruscreme-blandet-salat/