Spidskålswraps med blomkålsmos, svinemørbrad og blandet salat
Hands-on tid
Tilberedningstid
Total tid
Forfatter: Johnny Christensen
Antal portioner: 4
Ingredienser:
Smørstegt svinemørbrad
600 gram svinemørbrad
1-2 spsk smør
1 tsk salt
Friskkværnet sort peber
+ dine yndlingskrydderier
Blomkålsmos med persille
½ blomkålshoved
50-75 gram pikant flødeost
1 dusk frisk persille
1 tsk salt
Friskkværnet sort peber
Blandet salat med feta
½ iceberg eller andet salat
10 cm agurk
6-8 små tomater
1 gulerod
1 rød peberfrugt
½ broccoli
75 gram fetaost / puckost
1 spsk græskarkerner
Sådan gør du:
Blomkålsmos med persille
Skyl blomkålen og snit det groft. Hæld blomkålsstykkerne i en gryde og fyld vand i gryden til blomkålen er dækket.
Bring gryden i kog ved høj varme og skru herefter ned på lav varme i 18-20 minutter.
Snit persillen. Hæld vandet fra blomkålen og med en elpisker, blandes den møre blomkål med pikantost, fintsnittet persille, salt og peber.
Sådan laver du perfekt smørstegt svinemørbrad (Sous vide opskrift findes ovenfor)
Grib et skærebrat og afpuds svinemørbraden med en skarp kniv.
Fat en pande og smelt smørret ved middel til høj varme.
Krydr svinemørbraden og steg den ved middel varme, til den er gylden på hele overfladen.
Skru herefter ned på lav varme til svinemørbradens kernetemperatur rammer 58 grader (det tager typisk 12-15 minutter, alt afhængigt af tykkelsen).
Blandet salat med feta
Skyl alle de grønne ingredienser til salaten. Skræl og strimmel guleroden og snit resten af de grønne ingredienser. Broccolien kan koges 5 minutter, hvis ikke du ønsker et sprødt bid i den. Fetaost i tern og græskarkerner, anrettes afslutningsvist ovenpå salaten.
Serveringen
Fyld spidskålsbladende med mørbrad og blomkålsmos, og server din wrap til salaten. Er dine spidskålsblade for sprøde, kan du dampe eller koge dem i 60 sekunder, så de bliver bøjelige.
Recipe by 1000+ Opskrifter, Videoer og Artikler der inspirerer dig til et bedre liv! at https://levbedre.dk/spidskaalswrap-blomkaalsmos-rosastegt-svinemoerbrad-dertil-salat/