Oliven-broccolisalat med tomater, cremet feta og græskarkerner
 
Hands-on tid
Tilberedningstid
Total tid
 
Forfatter:
Antal portioner: 4
Ingredienser:
  • 1 broccoli
  • ½ icebergsalat
  • 1 glas mandelfyldte oliven
  • 10 småtomater
  • 1 gulerod
  • 50 gram fetaost / salatost / puckost
  • 1 spsk græskarkerner
Sådan gør du:
Sådan laver du en nem, sund og lækker oliven-broccolisalat som tilbehør
  1. Skyl og snit broccolien i små buketter. I en gryde med lidt vand dampes broccolien i 1-2 minutter, hvorefter den afkøles under rindende vand.
  2. Mens broccolien hygger sig, snittes icebergsalaten, guleroden skrælles og strimles og de små tomater deles i halve.
  3. Byg salaten op med snittet salat og strimlet gulerod i fadets bund. Oven på anrettes de afkølede broccolibuketter. Herefter fordeles de små tomater, de mandelfyldte oliven, cremet feta i tern og græskarkerner.
  4. Server evt. din farverige salat med en god hjemmerørt dressing eller en smagfuld færdigkøbt.
Recipe by 1000+ Opskrifter, Videoer og Artikler der inspirerer dig til et bedre liv! at https://levbedre.dk/sproed-oliven-broccolisalat-smaa-tomater-cremet-feta-graeskarkerner/