Oliven-broccolisalat med tomater, cremet feta og græskarkerner
Hands-on tid
Tilberedningstid
Total tid
Forfatter: Johnny Christensen
Antal portioner: 4
Ingredienser:
1 broccoli
½ icebergsalat
1 glas mandelfyldte oliven
10 småtomater
1 gulerod
50 gram fetaost / salatost / puckost
1 spsk græskarkerner
Sådan gør du:
Sådan laver du en nem, sund og lækker oliven-broccolisalat som tilbehør
Skyl og snit broccolien i små buketter. I en gryde med lidt vand dampes broccolien i 1-2 minutter, hvorefter den afkøles under rindende vand.
Mens broccolien hygger sig, snittes icebergsalaten, guleroden skrælles og strimles og de små tomater deles i halve.
Byg salaten op med snittet salat og strimlet gulerod i fadets bund. Oven på anrettes de afkølede broccolibuketter. Herefter fordeles de små tomater, de mandelfyldte oliven, cremet feta i tern og græskarkerner.
Server evt. din farverige salat med en god hjemmerørt dressing eller en smagfuld færdigkøbt.
Recipe by 1000+ Opskrifter, Videoer og Artikler der inspirerer dig til et bedre liv! at https://levbedre.dk/sproed-oliven-broccolisalat-smaa-tomater-cremet-feta-graeskarkerner/