Nemme æggemuffins med mozzarellaost og spinat » Madpakkeide
Hands-on tid
Tilberedningstid
Total tid
Forfatter: Johnny Christensen
Antal portioner: 10
Ingredienser:
6 æg
50 gram revet mozzarella
1 løg
3 klumper frossen spinat, som er optøet og presset fri for vand
1 tsk salt
2 knsp friskkværnet peber
Lidt olie eller smør til opsmøring
10 stk Muffinsforme i papir + muffinsbageplade eller faste stanniol forme
Sådan gør du:
Start med at tænde for ovnen på 160 grader varmluft / 180 grader almindelig ovn.
Blend eller pisk æg, mozzarellaost, løg, salt og peber sammen til en æggedej.
Smør alle muffinsformene med olie eller smør, og placer dem i de faste forme af stanniol eller i en muffinsbageplade, så æggedejen ikke flyder ud af muffinsformene.
Hæld æggedej i dine muffinsforme, og stop cirka 1 centimeter fra kanten. Fordel en passende mængde optøet spinat i hver af muffinsformenes æggedej. Pres spinaten lidt ned i æggedejen.
VIGTIGT: Fylder du for meget æggedej i formene, vil dejen flyde ud over kanten under bagningen, da dine æggemuffins hæver en del op.
Bag dine æggemuffins i ovnen i cirka 20-25 minutter til de er gyldenbrune.
Recipe by 1000+ Opskrifter, Videoer og Artikler der inspirerer dig til et bedre liv! at https://levbedre.dk/super-laekre-aeggemuffins-med-mozzarellaost-og-spinat-madpakkeide-2/