Æggemuffins med mozzarellaost og skinke » Nem madpakkeide
Hands-on tid
Tilberedningstid
Total tid
Forfatter: Johnny Christensen
Antal portioner: 8-10
Ingredienser:
6 æg
50 gram revet mozzarella
1 løg
100-150 gram skinke i tern
1 tsk salt
2 knsp friskkværnet peber
Lidt olie eller smør til opsmøring af formene
Sådan gør du:
Start med at tænde for ovnen på 175 varmluft ovn.
Blend eller pisk æg, finthakket løg, mozzarelleost, salt og peber sammen til en æggedej. Fyld herefter ⅔ dele af skinketernene i æggedejen, og gem resten til topping.
Smør overfladen af papirsmuffinsformene med smør eller olie, og placer dem i de faste forme af stanniol eller i en muffinsbageplade.
Fyld æggedejen i de smurte papirmuffinsforme, indtil de er fyld til cirka 1 centimeter fra formens kant. Fylder du for meget æggedej i formene, vil dejen flyde ud over kanten under bagningen, da dine æggemuffins hæver en del op.
Top dine æggemuffins af med resten af skinketernene, og bag så dine æggemuffins i ovnen i 20-25 minutter til de er gyldenbrune.
Recipe by 1000+ Opskrifter, Videoer og Artikler der inspirerer dig til et bedre liv! at https://levbedre.dk/aeggemuffins-med-mozzarellaost-og-skinke-nem-og-laekker-madpakkeide-2/