Æggemuffins med mozzarellaost og skinke » Nem madpakkeide
 
Hands-on tid
Tilberedningstid
Total tid
 
Forfatter:
Antal portioner: 8-10
Ingredienser:
  • 6 æg
  • 50 gram revet mozzarella
  • 1 løg
  • 100-150 gram skinke i tern
  • 1 tsk salt
  • 2 knsp friskkværnet peber
  • Lidt olie eller smør til opsmøring af formene
Sådan gør du:
  1. Start med at tænde for ovnen på 175 varmluft ovn.
  2. Blend eller pisk æg, finthakket løg, mozzarelleost, salt og peber sammen til en æggedej. Fyld herefter ⅔ dele af skinketernene i æggedejen, og gem resten til topping.
  3. Smør overfladen af papirsmuffinsformene med smør eller olie, og placer dem i de faste forme af stanniol eller i en muffinsbageplade.
  4. Fyld æggedejen i de smurte papirmuffinsforme, indtil de er fyld til cirka 1 centimeter fra formens kant. Fylder du for meget æggedej i formene, vil dejen flyde ud over kanten under bagningen, da dine æggemuffins hæver en del op.
  5. Top dine æggemuffins af med resten af skinketernene, og bag så dine æggemuffins i ovnen i 20-25 minutter til de er gyldenbrune.
Recipe by 1000+ Opskrifter, Videoer og Artikler der inspirerer dig til et bedre liv! at https://levbedre.dk/aeggemuffins-med-mozzarellaost-og-skinke-nem-og-laekker-madpakkeide-2/