Æggemuffins med mozzarellaost og bacon » Nem madpakkeide!
Hands-on tid
Tilberedningstid
Total tid
Forfatter: Johnny Christensen
Antal portioner: 10
Ingredienser:
6 æg
25 gram revet mozzarella
1 lille løg
100 gram bacon i tern eller skiver
1 strøgen tsk salt
2 knsp friskkværnet peber
Lidt olie eller smør til opsmøring af formene
Sådan gør du:
Start med at tænde for ovnen på 175 varmluft ovn.
Grib en pande, og giv den middel til høj varme. Snit din bacon i mindre stykker, hvis du anvender bacon i skiver og steg det sprød på panden. Anvender du bacon i tern, steges det blot sprødt.
Mens du steger bacon, blendes eller piskes æg, mozzarellaost, snittet løg, salt og peber sammen til en æggedej. Fyld herefter ⅔ dele af den sprøde bacon i æggedejen, og gem resten til topping.
Smør overfladen af papirsmuffinsformene med smør eller olie, og placer dem i de faste forme af stanniol eller i en muffinsbageplade.
Fyld æggedejen i de smurte papirmuffinsforme, indtil de er fyld til cirka 1 centimeter fra formens kant. Fylder du for meget æggedej i formene, vil dejen flyde ud over kanten under bagningen, da dine æggemuffins hæver en del op.
Top dine æggemuffins af med resten af den sprøde bacon, og bag så dine æggemuffins i ovnen i 20-25 minutter til de er gyldenbrune.
Recipe by 1000+ Opskrifter, Videoer og Artikler der inspirerer dig til et bedre liv! at https://levbedre.dk/laekre-aeggemuffins-med-mozzarellaost-og-bacon-nem-madpakkeide-2/