Æggemuffins med mozzarellaost og bacon » Nem madpakkeide!
 
Hands-on tid
Tilberedningstid
Total tid
 
Forfatter:
Antal portioner: 10
Ingredienser:
  • 6 æg
  • 25 gram revet mozzarella
  • 1 lille løg
  • 100 gram bacon i tern eller skiver
  • 1 strøgen tsk salt
  • 2 knsp friskkværnet peber
  • Lidt olie eller smør til opsmøring af formene
Sådan gør du:
  1. Start med at tænde for ovnen på 175 varmluft ovn.
  2. Grib en pande, og giv den middel til høj varme. Snit din bacon i mindre stykker, hvis du anvender bacon i skiver og steg det sprød på panden. Anvender du bacon i tern, steges det blot sprødt.
  3. Mens du steger bacon, blendes eller piskes æg, mozzarellaost, snittet løg, salt og peber sammen til en æggedej. Fyld herefter ⅔ dele af den sprøde bacon i æggedejen, og gem resten til topping.
  4. Smør overfladen af papirsmuffinsformene med smør eller olie, og placer dem i de faste forme af stanniol eller i en muffinsbageplade.
  5. Fyld æggedejen i de smurte papirmuffinsforme, indtil de er fyld til cirka 1 centimeter fra formens kant. Fylder du for meget æggedej i formene, vil dejen flyde ud over kanten under bagningen, da dine æggemuffins hæver en del op.
  6. Top dine æggemuffins af med resten af den sprøde bacon, og bag så dine æggemuffins i ovnen i 20-25 minutter til de er gyldenbrune.
Recipe by 1000+ Opskrifter, Videoer og Artikler der inspirerer dig til et bedre liv! at https://levbedre.dk/laekre-aeggemuffins-med-mozzarellaost-og-bacon-nem-madpakkeide-2/