Grillet lammeculotte med hvidløg og bønne-olivensalat » Opskrift
 
Hands-on tid
Tilberedningstid
Total tid
 
Forfatter:
Antal portioner: 4
Ingredienser:
  • 700-800 gram lammeculotte
  • 2 fed hvidløg (kan udelades)
  • 1 tsk salt
  • 1 friskkværnet sort peber
  • 700 gram haricots verts bønner
  • 2 glas udstenede oliven
  • 50 gram puckost / fetaost
  • ½ dl cashewnødder (kan erstattes med fx valnødder)
Sådan gør du:
Sådan laver du mør lammeculotte
  1. Tænd for din kulgrill, gasgrill, el-grill eller stegepande, hvis ikke du har grill. Giv den høj varme.
  2. Rids krølfedtet på lammeculotterne. Skræl, pres og gnid hvidløgsfedende ud over lammeculotterne. Krydr med salt og peber.
  3. Når grillen er godt varm, lægges lammeculotterne på grillen med krølfedtet nedad. Lad krølfedtet blive grillet sprødt og gyldent, vend så lammeculotterne og skru ned på lav varme.
  4. Lammeculotterne skal ind i mellem vendes lidt rundt, mens de hygge sig på grillen ved lav varme, til de når en kernetemperatur på 56 grader. Mens culotterne hygger sig, laves bønne-oliven-fetasalaten.
  5. Fyld 2 cm vand i bunden af en stor gryde og hæld haricots verts bønnerne i gryden. Bring grydens indhold i kog ved høj varme og damp/kog bønnerne i 2-3 minutter. Afkøl herefter bønnerne under koldt vand.
  6. Snit puckosten/fetaosten og skær den i tern. Bland osten med bønnerne i en stor skål og tilføj oliven og en håndfuld cashewnødder.
Recipe by 1000+ Opskrifter, Videoer og Artikler der inspirerer dig til et bedre liv! at https://levbedre.dk/flammegrillet-lammeculotte-boenne-oliven-fetasalat-cashewnoedder/