Sprød rødkåls-squashsalat med frisk persille, valnødder og lime
 
Hands-on tid
Tilberedningstid
Total tid
 
Forfatter:
Antal portioner: 4
Ingredienser:
  • ⅓ rødkål, rød spidskål, hvidkål eller spidskål
  • 1 squash
  • 1 håndfuld frisk persille
  • 1 økologisk lime
  • 1 håndfuld valnødder
Sådan gør du:
  1. Skyl rødkål og riv det på et mandolinjern på tyndeste indstilling. Hæld rødkålen i et serveringsfad.
  2. Skyl squashen og riv den i stave på mandolinjernet. Alternativt kan rødkål og squash snittes i hånden. Hæld stavene i et serveringsfad.
  3. Skyl og snit persillen fint, og hæld det i serveringsfadet.
  4. Skyl og riv skallen fra lime ud over ingredienserne i serveringsfadet. Når skallen er revet af limen, fjernes skallen og det inderste af limekødet og skæres i små tern. Tilføj det til serveringsfadet med rødkålssalaten.
  5. Top af med groft hakkede valnødder.
Recipe by 1000+ Opskrifter, Videoer og Artikler der inspirerer dig til et bedre liv! at https://levbedre.dk/sproed-roedkaals-squashsalat-med-frisk-persille-valnoedder-og-lime/