Baconbøffer med parmesan og mozzarella, cremet spinat & butternut-fritter
 
Hands-on tid
Tilberedningstid
Total tid
 
Forfatter:
Antal portioner: 4
Ingredienser:
  • 800 gram hakket oksefars
  • 100 gram bacon i tern
  • 1 klump frisk mozzarella
  • 50 gram parmesanost
  • ½ rød peberfrugt
  • 1 løg
  • 1 tsk salt
  • ½ tsk friskkværnet sort peber
Cremet spinat
  • 8 klumper hakket spinat (frossen)
  • 50 gram pikant- eller andet flødeost
  • 1 tsk salt
  • 1 tsk friskkværnet sort peber
Butternut-fritter
  • 1 butternut squash
  • 25 gram smør (alternativt kan olivenolie anvendes)
  • 1-2 tsk salt
  • 1-2 tsk friskkværnet sort peber
Sådan gør du:
Sådan laver du nemme og lækre butternut squash pommes frites
  1. Tænd for ovnen på 200 grader varmluft.
  2. Halver butternut squashen, fjern kernerne med en ske og skær de yderste 2-4 mm skræl af med en skarp kniv.
  3. Skær pommes frites lignende stykker ud af de to halvdele af butternut squashen.
  4. Vend butternut-fritterne i smeltet smør eller olivenolie og krydr med salt og peber.
  5. Giv dem 20-30 minutter i ovnen. Tag butternut-fritterne ud, når de er gyldne og semi-sprøde.
Sådan laver du saftige baconbøffer (hakkebøffer med bacon) og parmesanost
  1. Grib en pande og steg baconstykkerne sprøde. Når baconstykkerne er stegt sprøde, tages de af panden, så de kan køle af. Mens baconstykkerne steges, laves oksefarsen klar.
  2. Skræl, skyl og snit løg og rød peberfrugt.
  3. Bland oksefarsen med ¾ dele af det sprøde bacon, løg, peberfrugt, parmesanost, salt og peber. Form 6-8 hakkebøffer med bacon af oksefarsen.
  4. Steg baconbøfferne ved middel til høj varme i noget af baconfedtet på panden. Baconbøfferne skal steges i cirka 4-5 minutter på hver side.
  5. Når der er 2-3 minutter tilbage af hakkebøffernes stegetid, lægger du en frisk skive mozzarellaost ovenpå hver af baconbøfferne. Top hver af baconbøfferne af med resten af det sprøde bacon.
Sådan laver du cremet spinat
  1. I en kasserolle optør du spinatklumperne op ved middel til høj varme.
  2. Hæld forsigtigt overskydende væde fra spinaten, inden flødeost tilsættes.
  3. Lad den cremede spinat koge ind ved lav varme og smag til med salt, peber og evt. andre krydderier.
Recipe by 1000+ Opskrifter, Videoer og Artikler der inspirerer dig til et bedre liv! at https://levbedre.dk/baconboeffer-parmesan-mozzarella-cremet-spinat-butternut-fritter/