Oksekødsfyldte peberfrugter med smeltet ost, broccolifritter og champignon
Hands-on tid
Tilberedningstid
Total tid
Forfatter: Johnny Christensen
Antal portioner: 4
Ingredienser:
Oksekødsfyldte peberfrugter
600 gram hakket oksefars
1 løg
½ tsk salt
½ tsk friskkværnet sort peber
50 gram revet mozzarellaost
4 store røde peberfrugter
Broccolifritter
1 stort broccoli (500 gram)
20 gram smør (mere smør gør dem sprødere, men tilføjer flere kalorier)
1 tsk salt
½ tsk friskkværnet sort peber
Smørstegte champignons
500 gram friske champignoner (eller 1 glas champignoner)
10 gram smør (kan undlades eller reduceres for færre kalorier)
Sådan gør du:
Sådan laver du oksekødsfyldte peberfrugter med smeltet ost
Tænd ovnen på 180 grader.
Skræl og snit løget fint og bland det i en skål med hakket oksefars, salt og peber.
Skyl peberfrugterne, halver dem, og fjern stilkene og kernerne.
Beklæd en bageplade med bagepapir og placer de halve peberfrugter på bagepladen.
Fordel den blandede oksefars i de halve peberfrugter og top af med mozzarellaost.
Bag peberfrugterne i 20-25 minutter.
Sådan laver du lækre broccolifritter som tilbehør
Skyl broccolien og skær alle buketterne af. Snit herefter alle buketterne fra stok mod blomsten i tynde slices.
På en bageplade beklædt med bagepapir, blandes broccoliskiverne med olivenolie eller smeltet smør, hvorefter de fordeles jævnt ud på bagepladen.
Bag også broccolifritterne i ovnen i 20-25 minutter.
Sådan laver du smørstegte champignoner
Skyl, rens og skær bunden af alle champignonerne. Skær de hele champignons i halve eller kvarte både.
Grib en stor pande, og smelt smørret ved høj varme.
Sauter champignonerne i smørret i 5-7 minutter.
Recipe by 1000+ Opskrifter, Videoer og Artikler der inspirerer dig til et bedre liv! at https://levbedre.dk/ostegratineret-oksekoedsfyldt-peberfrugt-med-broccolifritter-og-champignon/