Sesampanerede torskefileter med spaghetti af butternut squash og bønner
 
Hands-on tid
Tilberedningstid
Total tid
 
Forfatter:
Antal portioner: 2-4
Ingredienser:
  • 500 gram torskefileter
  • 2 spsk smør til stegning
  • 1 æg
  • 1 dl sesamfrø
  • 1 tsk salt
  • ½ tsk friskkværnet sort peber
  • 1 lime
  • 1 butternut squash
  • 1 tsk olivenolie
  • 500 gram haricots verts bønner
  • 1 tsk smør
Sådan gør du:
Sådan laver du grøntsagsspaghetti af butternut squash
  1. Skær skrællen(de yderste 2-4 mm) af butternut squashen med en skarp kniv, halver butternut squashen og fjern kernerne inden i med en ske.
  2. Riv med et juliennejern spagettilignende strimler af de kerne- og skrælfrie stykker butternut squash.
  3. Vend din butternut-spaghetti med 1 tsk olivenolie og lidt salt inden servering.
Sådan laver du dampede haricots verts bønner
  1. Damp eller kog haricots verts bønnerne i 2-3 minutter, hvorefter vandet hældes fra bønnerne, og der tilføjes 1 tsk smør, der smeltes og vendes rundt i de varme bønner.
Sådan laver du smørstegte sesampanerede torskefileter
  1. Halver limen, og lad torskefileterne marinere nogle minutter i saften fra en halv lime.
  2. Tag to flade tallerkener. Slå ægget ud på den ene tallerken og bland blomme og hviden. På den anden tallerken hælder du sesamfrøene ud.
  3. Vend torskefileterne i æggeblandingen, og vend herefter torskefileterne i sesamfrøene.
  4. Grib en stor pande og lad smørret smelte ved høj varme.
  5. Steg de sesampanerede torskefileter sprøde i smørret ved middel til høj varme i 2-3 minutter på hver side, alt afhængigt af tykkelsen på fileterne.
  6. Server de sprøde sesampanerede torskefileter med skiver fra den sidste halve lime.
Recipe by 1000+ Opskrifter, Videoer og Artikler der inspirerer dig til et bedre liv! at https://levbedre.dk/smoerstegt-sesampaneret-torsk-spagetti-butternut-squash-boenner/