Bruschetta / minipizzaer - Den bedste LCHF/KETO-venlige opskrift
Hands-on tid
Tilberedningstid
Total tid
Forfatter: Johnny Christensen
Antal portioner: 2
Ingredienser:
Brød til bruschetta / minipizzaer (LCHF/KETO)
2 æg
2 spsk creme fraiche
2 tsk ekstra jomfru olivenolie
6 spsk pofiber
4 spsk mandel- eller hasselnøddemel(jeg lavede det selv i minihakker)
4 tsk hør- eller sesamfrø
1 tsk bagepulver
4 knivspidser salt
1 tsk oregano
Fyld til bruschetta / minipizzaer (Vælg selv eller følg opskriften her)
1 spsk tomatpure til hver bruschetta
1 tomat
1 champignon
4 spsk skinke i tern eller strimler
8 skiver frisk mozzarellaost
4 drys oregano
Salt
Friskkværnet sort peber
Sådan gør du:
Start med at blande alle ingredienserne til dit bruschettabrød. Fordel herefter dejen i bunden af et ildfast firkantet fad/tallerken/skål eller lignende i cirka 0,5 - 1 cm tykkelse.
Bag dit bruschettabrød i en 200 grader forvarmet ovn i 10-15 minutter. Alternativt kan du tilberede bruschettabrødet i mikroovn, på cirka 1,5 minut ved fuld effekt.
Tag herefter bruschettabrødet ud, og skær brødet i passende stykker. Smør brødet med tomatpure, fordel skinke, skiver af champignon, tomat og frisk mozzarellaost.
Giv dine bruschetta's et drys oregano og bag dem i yderligere 5-7 minutter ved 200 grader i ovnen, til de er sprøde og mozzarellaosten er smeltet.
Recipe by 1000+ Opskrifter, Videoer og Artikler der inspirerer dig til et bedre liv! at https://levbedre.dk/knasende-sproede-low-carb-bruschettas-minipizzaer-dit-yndlingsfyld/