Bruschetta / minipizzaer - Den bedste LCHF/KETO-venlige opskrift
 
Hands-on tid
Tilberedningstid
Total tid
 
Forfatter:
Antal portioner: 2
Ingredienser:
Brød til bruschetta / minipizzaer (LCHF/KETO)
  • 2 æg
  • 2 spsk creme fraiche
  • 2 tsk ekstra jomfru olivenolie
  • 6 spsk pofiber
  • 4 spsk mandel- eller hasselnøddemel(jeg lavede det selv i minihakker)
  • 4 tsk hør- eller sesamfrø
  • 1 tsk bagepulver
  • 4 knivspidser salt
  • 1 tsk oregano
Fyld til bruschetta / minipizzaer (Vælg selv eller følg opskriften her)
  • 1 spsk tomatpure til hver bruschetta
  • 1 tomat
  • 1 champignon
  • 4 spsk skinke i tern eller strimler
  • 8 skiver frisk mozzarellaost
  • 4 drys oregano
  • Salt
  • Friskkværnet sort peber
Sådan gør du:
  1. Start med at blande alle ingredienserne til dit bruschettabrød. Fordel herefter dejen i bunden af et ildfast firkantet fad/tallerken/skål eller lignende i cirka 0,5 - 1 cm tykkelse.
  2. Bag dit bruschettabrød i en 200 grader forvarmet ovn i 10-15 minutter. Alternativt kan du tilberede bruschettabrødet i mikroovn, på cirka 1,5 minut ved fuld effekt.
  3. Tag herefter bruschettabrødet ud, og skær brødet i passende stykker. Smør brødet med tomatpure, fordel skinke, skiver af champignon, tomat og frisk mozzarellaost.
  4. Giv dine bruschetta's et drys oregano og bag dem i yderligere 5-7 minutter ved 200 grader i ovnen, til de er sprøde og mozzarellaosten er smeltet.
Recipe by 1000+ Opskrifter, Videoer og Artikler der inspirerer dig til et bedre liv! at https://levbedre.dk/knasende-sproede-low-carb-bruschettas-minipizzaer-dit-yndlingsfyld/