Sprøde (LCHF) bruschetta og spicy tomatsuppe med mozzarellaost
 
Hands-on tid
Tilberedningstid
Total tid
 
Forfatter:
Antal portioner: 2
Ingredienser:
Hurtig, nem og smagfuld tomatsuppe
  • 1 dåse hakkede tomater
  • 1 lille dåse tomatpure
  • 1 porre
  • 1 løg
  • 100 gram knoldselleri (kan undlades)
  • 1 god dusk frisk basilikum eller tilsvarende tørret
  • 2 fed hvidløg
  • 50 gram flødeost pikant
  • 10 gram smør
  • ½ tsk salt
  • ½ tsk friskkværnet sort peber
  • Chili
  • ½ klump frisk mozzarellaost
Brød til (LCHF) bruschettas (Giver 4 af de viste bruschettas)
  • 2 æg
  • 2 spsk creme fraiche
  • 1 tsk ekstra jomfru olivenolie
  • 6 spsk pofiber
  • 4 spsk mandel- eller hasselnøddemel(jeg lavede det selv i minihakker)
  • 4 tsk hør- eller sesamfrø
  • 1 tsk bagepulver
  • ½ tsk salt
  • 1 tsk oregano
Fyld til bruschettas (fyld til 4 bruschettas)
  • 1 spsk tomatsuppe til hver bruschetta
  • 1 tomat
  • 1 champignon
  • 4 spsk skinke i tern eller strimler
  • 8 skiver frisk mozzarellaost
  • 4 drys oregano
  • Friskkværnet sort peber
Sådan gør du:
Sådan laver en lækker tomatsuppe
  1. Rens, skral og snit porre, løg, hvidløg, knoldselleri. (Blendes senere, så bare gør det lidt kvikt)
  2. Smelt smørret i en stor gryde, og sauter porre-, løg-, hvidløgs- og knoldselleristykkerne af i smørret i nogle minutter. Tilsæt tomatpuréen og lad den brune af i yderligere et minut.
  3. Tilsæt flåede tomater og basilikum til gryden, og lad det simre/småkoge i 10 minutter.
  4. Blend tomatsuppen, tilsæt fløde/flødeost og smag til med salt, peber og chili. Tip! Er tomatsuppen for tyk, så kom lidt vand i. Er tomatsuppen for tynd, så lad den koge mere ind, ved middel varme.
  5. Server din smagfulde tomatsuppe. Lad et par både friskskåret mozzarella smelte ud i den varme suppe.
Sådan laver du lækre (LCHF) bruschettas
  1. Bland alle ingredienserne til brødet godt, og form dejen i cirka 0,5 - 1 cm tykkelse, i bunden af en firkantet fad, som kan gå i mikroovnen/ovn.
  2. Giv bruschettabrødet 1,5 minut ved fuld effekt i mikroovnen eller bag det i cirka 10 minutter ved 200 grader i almindelig ovn.
  3. Tag bruschettabrødet ud og skær det i passende stykker. Smør lidt af tomatsuppen på hver af bruschettabrødene, og kom resten af fyldet på.
  4. Bag herpå dine bruschettas i yderligere 5-7 minutter ved 200 grader i ovnen, til de er sprøde og mozzarellaosten er gratineret.
Recipe by 1000+ Opskrifter, Videoer og Artikler der inspirerer dig til et bedre liv! at https://levbedre.dk/hurtig-nem-og-smagfuld-tomatsuppe-med-sproede-bruschettas-low-carb/