Sandwichbrød og burgerboller med hytteost » Proteinrig opskrift
Hands-on tid
Tilberedningstid
Total tid
Forfatter: Johnny Christensen
Antal portioner: 10-12
Ingredienser:
8 æg
4 dl hytteost (Kan erstattes med skyr, creme fraiche eller yoghurt)
1,5 dl kokosfibermel eller pofiber (Kan erstattes med mel og havregryn 50/50 - ikke LCHF)
4 spsk loppefrøskaller (HUSK)
2 dl blandede frø og kerner, hvor af 1 dl skal være enten hørfrø eller chiafrø
4 tsk bagepulver
1 tsk salt
Sådan gør du:
Tænd ovnen på 200 grader med varmluft.
Blend eller bland æg, hytteost, kokosfibermel, loppefrøskaller(HUSK), bagepulver og salt.
Bland frøene og kernerne i brøddejen, og lad så brøddejen hvile i 8-10 minutter. Hviletiden gør at fibrene, frøene og kernerne, får tid til at suge væske til sig, samt gøre dejen mere sammenhængende.
På en eller to bageplader beklædt med bagepapir, formes 10-12 sandwich- /burgerboller af dejen. Drys sesamfrø på toppen af alle sandwich- /burgerbollerne.
Sæt bagepladen i ovnen, og bag dine lækre sandwichbrød i 18-20 minutter til de er gyldne.
Hold øje med brødene undervejs og byt evt. lidt rundt på brødenes placering, hvis ikke din ovn bager dem ensartet.
Tag sandwich- /burgerbollerne ud af ovnen og lad dem køle af nogle minutter på en rist.
Recipe by 1000+ Opskrifter, Videoer og Artikler der inspirerer dig til et bedre liv! at https://levbedre.dk/super-laekre-low-carb-sandwichboller-froe-kerner-kokosfibermel/