Sandwich- og Burgerboller med hytteost » Proteinrigt brødopskrift
 
Hands-on tid
Tilberedningstid
Total tid
 
Forfatter:
Antal portioner: 10-12
Ingredienser:
  • 8 æg
  • 4 dl hytteost
  • 1,5 dl kokosfibermel eller pofiber (Kan erstattes med mel og havregryn 50/50 - ikke LCHF)
  • 4 spsk loppefrøskaller (HUSK)
  • 2 dl blandede frø og kerner, hvor af 1 dl skal være enten hørfrø eller chiafrø
  • 4 tsk bagepulver
  • 1 tsk salt
Sådan gør du:
  1. Tænd ovnen på 200 grader med varmluft.
  2. Blend eller bland æg, hytteost, kokosfibermel, loppefrøskaller(HUSK), bagepulver og salt.
  3. Bland frøene og kernerne i brøddejen, og lad så brøddejen hvile i 8-10 minutter. Hviletiden gør at fibrene, frøene og kernerne, får tid til at suge væske til sig, samt gøre dejen mere sammenhængende.
  4. På en eller to bageplader beklædt med bagepapir, formes 10-12 sandwich- /burgerboller af dejen. Drys sesamfrø på toppen af alle sandwich- /burgerbollerne.
  5. Sæt bagepladen i ovnen, og bag dine lækre sandwichbrød i 18-20 minutter til de er gyldne.
  6. Hold øje med brødene undervejs og byt evt. lidt rundt på brødenes placering, hvis ikke din ovn bager dem ensartet.
  7. Tag sandwich- /burgerbollerne ud af ovnen og lad dem køle af nogle minutter på en rist.
Næringsindhold
Pr.: 1 bolle Kalorier: 150 Fedt: 9 Kulhydrater: 2 Fibre: 7 Protein: 10
Recipe by 1000+ Opskrifter, Videoer og Artikler der inspirerer dig til et bedre liv! at https://levbedre.dk/super-laekre-low-carb-sandwichboller-froe-kerner-kokosfibermel/