Sprøde flæskesværspanerede torskefileter med citron og havsalt
 
Hands-on tid
Tilberedningstid
Total tid
 
Forfatter:
Antal portioner: 4
Ingredienser:
  • 500-600 gram torskefileter
  • 100 gram flæskesvær (gerne af den puffede slags)
  • 1-2 æggeblommer
  • 1 tsk Havsalt eller almindeligt salt
  • ½ tsk friskkværnet peber
  • 1 økologisk citron
  • 50 gram smør (jo mindre du anvender, des færre kalorier tilfører du til torsken)
Sådan gør du:
  1. Riv citronskal og saften fra en halv citron ud over torskefileterne. Lad torskefileterne marinere, mens du klargøre paneringen,
  2. Blend eller knus flæskesværene og placer paneringen i en dyb tallerken.
  3. Find nu endnu en dyb tallerken, og tilføj æggeblommerne her i.
  4. Tag nu en torskefilet ad gangen, og vend dem i æggeblomme, og herefter flæskesværspaneringen. Krydr fisken med salt og peber.
  5. Grib nu en stor pande og lad smøret smelte ved middel til høj varme.
  6. Steg dine flæskesværspanerede torskefileter i 2-3 minutter per side, til de er gyldne, sprøde og lækre. Server dem med citronskiver.
Recipe by 1000+ Opskrifter, Videoer og Artikler der inspirerer dig til et bedre liv! at https://levbedre.dk/sproede-flaeskesvaerspanerede-torskefileter-citron-havsalt/