Sprøde flæskesværspanerede torskefileter med citron og havsalt
Hands-on tid
Tilberedningstid
Total tid
Forfatter: Johnny Christensen
Antal portioner: 4
Ingredienser:
500-600 gram torskefileter
100 gram flæskesvær (gerne af den puffede slags)
1-2 æggeblommer
1 tsk Havsalt eller almindeligt salt
½ tsk friskkværnet peber
1 økologisk citron
50 gram smør (jo mindre du anvender, des færre kalorier tilfører du til torsken)
Sådan gør du:
Riv citronskal og saften fra en halv citron ud over torskefileterne. Lad torskefileterne marinere, mens du klargøre paneringen,
Blend eller knus flæskesværene og placer paneringen i en dyb tallerken.
Find nu endnu en dyb tallerken, og tilføj æggeblommerne her i.
Tag nu en torskefilet ad gangen, og vend dem i æggeblomme, og herefter flæskesværspaneringen. Krydr fisken med salt og peber.
Grib nu en stor pande og lad smøret smelte ved middel til høj varme.
Steg dine flæskesværspanerede torskefileter i 2-3 minutter per side, til de er gyldne, sprøde og lækre. Server dem med citronskiver.
Recipe by 1000+ Opskrifter, Videoer og Artikler der inspirerer dig til et bedre liv! at https://levbedre.dk/sproede-flaeskesvaerspanerede-torskefileter-citron-havsalt/