Bacon-hakkebøffer i paprika-flødesovs med bløde løg og bacon
 
Hands-on tid
Tilberedningstid
Total tid
 
Forfatter:
Antal portioner: 4
Ingredienser:
  • 500 gram hakket oksekød
  • 150 gram bacon i tern
  • 250 gram champignon
  • 2 løg
  • 2 fed hvidløg
  • 1-2 knsp chilipulver
  • 1-1,5 dl fløde (madlavningsfløde kan anvendes for færre kalorier)
  • 50 gram flødeost pikant
  • 1 dåse hakkede tomater
  • 1 lille dåse tomatpuré
  • 2 spsk paprika
  • 1-2 forårsløg
  • 1 tsk salt
  • 1-2 tsk friskkværnet sort peber
Sådan gør du:
  1. Grib en stor pande og steg baconen sprød.
  2. Bland halvdelen af den sprøde bacon med hakket oksekød, et finsnittet løg, fintsnittet hvidløg, salt og peber.
  3. Form fire store baconbøffer af oksefarsen, og steg hakkebøfferne i baconfedtet. Hakkebøfferne skal steget i cirka 4-5 minutter på hver side, hvorefter de tages af panden, lægges i et fad og dækkes til med stanniol.
  4. Sauter herefter et skiveskåret løg og skiveskåret champignon på panden i (noget af) det resterende baconfedt. Efter sautering fordeles de bløde løg og champignon over bøfferne i fadet.
  5. På panden tilsættes nu paprika, chili, finsnittet/presset hvidløg, tomatpuré, hakkede tomater, fløde og flødeost pikant. Rør i paprika-flødesovsen og lad den koge ind. Smag paprika-flødesovsen til med salt, peber og evt. andre krydderier.
  6. Når paprika-flødesovsen er kogt ind, hældes den i fadet med bøfferne, og den resterende sprøde bacon fordeles over bøfferne, sammen med snittet forårsløg.
  7. Server din bacon-hakkebøffer og smagfuld paprika-flødesovs med et lækkert valgfrit tilbehør.
Recipe by 1000+ Opskrifter, Videoer og Artikler der inspirerer dig til et bedre liv! at https://levbedre.dk/smagfulde-bacon-hakkeboeffer-cremet-paprika-floedesovs/