Luksus karbonader med ost, bacon og flæskesværspanering
 
Hands-on tid
Tilberedningstid
Total tid
 
Forfatter:
Antal portioner: 4
Ingredienser:
  • 500 gram hakket kalv- og flæskefars
  • 100 gram bacon (5 skiver)
  • 25 gram revet mozzarellaost
  • 1 æg
  • 5 soltørrede tomater (kan udelades)
  • 1 fed hvidløg (kan udelades)
  • 1 forårsløg
  • 1 terning bouillon fx okse eller svin opløst i 0,1 dl (ja, lidt) kogende vand
  • ½ tsk friskkværnet sort peber
  • 50 gram flæskesvær til panering (Anvend den puffede slags)
  • 10 gram smør til stegning
Sådan gør du:
  1. I en skål blandes den hakkede fars med mozzarellaost, æg, groft hakkede soltørrede tomater, presset hvidløg, opløst bouillon og peber.
  2. Blend flæskesværene, og hæld flæskesværspaneringen i en dyb tallerken.
  3. Form 4-5 karbonader af den blandede fars, og paner karbonaderne med de blendede flæskesvær.
  4. Rul en skive bacon om hver af karbonaderne, og steg dem i smør på en varm pande.
  5. Karbonaderne skal steges i cirka 3-4 minutter på hver side. Herefter vendes karbonaderne på højkant, så baconen steges hele vejen rundt.(TIP! Hvis baconen vil falde af, kan du snøre den med kødsnor eller stikke en tandstik ind i siden af karbonaderne)
  6. Server dine flæskesværspanerede luksus karbonader med snittet forårsløg, og noget smagfuldt tilbehør fx en sprød blandet salat eller spidskålspasta med små tomater.
Recipe by 1000+ Opskrifter, Videoer og Artikler der inspirerer dig til et bedre liv! at https://levbedre.dk/luksus-low-carb-karbonader-med-ost-bacon-og-flaeskesvaerspanering/